Таг: факултет

ДРИТОН ФЕТАИ КАКО ЛИЦЕ СО ПОПРЕЧЕНОСТ ЗАВРШИЛ ПРАВЕН ФАКУЛТЕТ, НО ПЕТ ГОДИНИ НИКОЈ НЕ САКА ДА ГО ВРАБОТИ

ДРИТОН ФЕТАИ КАКО ЛИЦЕ СО ПОПРЕЧЕНОСТ ЗАВРШИЛ ПРАВЕН ФАКУЛТЕТ, НО ПЕТ ГОДИНИ НИКОЈ НЕ САКА ДА ГО ВРАБОТИ

„Знам да работам со тракторот, се научив со текот на годините. Нема што друго да правам. Автомобил не возам, имам страв. Со тракторот ми е многу лесно ...
СТУДЕНТИТЕ НА ФЕИТ СЕ БАРАНИ ОД РЕНОМИРАНИ СТРАНСКИ КОМПАНИИ, А ДРЖАВАТА НЕ ОДОБРУВА ДА СЕ ВРАБОТАТ НА ФАКУЛТЕТОТ, ВЕЛИ ДЕКАНОТ ДИМИТАР ТАШКОВСКИ

СТУДЕНТИТЕ НА ФЕИТ СЕ БАРАНИ ОД РЕНОМИРАНИ СТРАНСКИ КОМПАНИИ, А ДРЖАВАТА НЕ ОДОБРУВА ДА СЕ ВРАБОТАТ НА ФАКУЛТЕТОТ, ВЕЛИ ДЕКАНОТ ДИМИТАР ТАШКОВСКИ

Факултетот за електротехника и информациски технологии (ФЕИТ) при државниот Универзитет „Свети Кирил и Методиј“ годинава слави 63 години постоење. Ток ...
ПОЧИНА Д-Р БОРИСЛАВ КАРАНФИЛСКИ, ДОАЈЕН НА МАКЕДОНСКАТА НУКЛЕАРНА МЕДИЦИНА

ПОЧИНА Д-Р БОРИСЛАВ КАРАНФИЛСКИ, ДОАЈЕН НА МАКЕДОНСКАТА НУКЛЕАРНА МЕДИЦИНА

На 92-годишна возраст почина проф. д-р Борислав Каранфилски, доајен на македонската нуклеарна медицина, патофизиологија и тиреологија, соопшти семејст ...
АКТЕРКИТЕ ФЕЛИСИТИ ХАФМАН И ЛОРИ ЛАХЛИН МЕЃУ 50-МИНА ОБВИНЕТИ БОГАТАШИ КОИ СО МИТО СИ ГИ ЗАПИШАЛЕ ДЕЦАТА НА ЕЛИТНИ УНИВЕРЗИТЕТИ

АКТЕРКИТЕ ФЕЛИСИТИ ХАФМАН И ЛОРИ ЛАХЛИН МЕЃУ 50-МИНА ОБВИНЕТИ БОГАТАШИ КОИ СО МИТО СИ ГИ ЗАПИШАЛЕ ДЕЦАТА НА ЕЛИТНИ УНИВЕРЗИТЕТИ

Холивудските актерки Фелисити Хафман и Лори Лахлин се меѓу 50-темина обвинети за учество во криминалната шема со која богати родители преку консултант ...
4 / 4 НАПИСИ