Таг: „Фамилија“

17 ГОДИНИ СЕДУМ ПОКОЛЕНИЈА НА СРНДАЦИТЕ СЕ СОБИРААТ ОД ЦЕЛ СВЕТ ВО ЧЕСТ НА СВОИТЕ ПРЕДЦИ

17 ГОДИНИ СЕДУМ ПОКОЛЕНИЈА НА СРНДАЦИТЕ СЕ СОБИРААТ ОД ЦЕЛ СВЕТ ВО ЧЕСТ НА СВОИТЕ ПРЕДЦИ

Во селото Кнежево деновиве се собраа околу 35 потомци на фамилијата со прекар Срндаци (срндак е мажјак од срна), кои се околу 1.000 и се распрскани ни ...
ВЕЛЕШАНКАТА КОЈА ЕДНА НЕДЕЛА СПИЕШЕ НА ОТВОРЕНО ВРАТЕНА ВО СЕМЕЈСТВОТО СО КОЕ ПРЕТХОДНО ЖИВЕЕШЕ

ВЕЛЕШАНКАТА КОЈА ЕДНА НЕДЕЛА СПИЕШЕ НА ОТВОРЕНО ВРАТЕНА ВО СЕМЕЈСТВОТО СО КОЕ ПРЕТХОДНО ЖИВЕЕШЕ

Велешанката Благојка Малинова, која една седмица спиеше на отворено, е згрижена и повторно сместена кај фамилијата со која живееше. Ова доаѓа откако С ...
ПОБЕДНИКОТ НА КИНЕНОВА „ФАМИЛИЈА“ ЈА ОТВОРА ПРВАТА РЕВИЈА НА ВЕНЕЦУЕЛСКИ ФИЛМ

ПОБЕДНИКОТ НА КИНЕНОВА „ФАМИЛИЈА“ ЈА ОТВОРА ПРВАТА РЕВИЈА НА ВЕНЕЦУЕЛСКИ ФИЛМ

„Фамилија“ на венецуелскиот дебитант Густаво Рондон Кордова, што победи на годинашниот фестивал Киненова Скопје, вечерва ја отвора првата ревија на ве ...
ВЕНЕЦУЕЛСКОТО ДЕБИ „ФАМИЛИЈА“ ПОБЕДИ НА КИНЕНОВА 2017

ВЕНЕЦУЕЛСКОТО ДЕБИ „ФАМИЛИЈА“ ПОБЕДИ НА КИНЕНОВА 2017

„Фамилија“ на венецуелскиот дебитант Густаво Рондон Кордова е победник на второто издание на Меѓународниот филмски фестивал Киненова Скопје, што заврш ...
4 / 4 НАПИСИ