Таг: фондови

НЕМА ОПШТИНА ШТО НЕ КОРИСТИ ПАРИ ОД ЕВРОПСКИТЕ ФОНДОВИ, ВЕЛИ МИНИСТЕРКАТА ЕЛЕЗИ

НЕМА ОПШТИНА ШТО НЕ КОРИСТИ ПАРИ ОД ЕВРОПСКИТЕ ФОНДОВИ, ВЕЛИ МИНИСТЕРКАТА ЕЛЕЗИ

Привилегија на нашата земја е што не постои општина која не е опфатена барем со една програма за прекугранична соработка финансирана од европските фон ...
ДРЖАВНАТА ПОМОШ НА СТРАНСКИТЕ ФИРМИ ИМ ПРАВИ ШТЕТА НА ПЕНЗИСКИОТ И ЗДРАВСТВЕНИОТ ФОНД, ПРЕДУПРЕДУВААТ ОД ОРГАНИЗАЦИЈАТА НА РАБОТОДАВАЧИ

ДРЖАВНАТА ПОМОШ НА СТРАНСКИТЕ ФИРМИ ИМ ПРАВИ ШТЕТА НА ПЕНЗИСКИОТ И ЗДРАВСТВЕНИОТ ФОНД, ПРЕДУПРЕДУВААТ ОД ОРГАНИЗАЦИЈАТА НА РАБОТОДАВАЧИ

Нееднаквата положба меѓу домашните и странските компании во Македонија  создава нелојална конкуренција на пазарот на труд и им прави штета на фондовит ...
ЕУ ПОЧНА СО САНКЦИИ КОН МАКЕДОНИЈА, ОТИ ВЛАДАТА НЕМА ВОЛЈА ЗА РЕФОРМИ

ЕУ ПОЧНА СО САНКЦИИ КОН МАКЕДОНИЈА, ОТИ ВЛАДАТА НЕМА ВОЛЈА ЗА РЕФОРМИ

Европската комисија ја скрати помошта за Македонија за 2016 година и одлучи да не продолжува со нови проекти затоа што владата и администрацијата не с ...
3 / 3 НАПИСИ