Таг: француски амбасадор Кристијан Тимоние

ФРАНЦУСКИ АВАНТУРИСТИ СО „ПЕЖО 205“ ДОНЕСОА ТРИ ТОНИ УЧИЛИШЕН ПРИБОР ЗА УЧЕНИЦИТЕ ВО КРИВА ПАЛАНКА

ФРАНЦУСКИ АВАНТУРИСТИ СО „ПЕЖО 205“ ДОНЕСОА ТРИ ТОНИ УЧИЛИШЕН ПРИБОР ЗА УЧЕНИЦИТЕ ВО КРИВА ПАЛАНКА

Три тони училишен материјал и спортска опрема за учениците во Основното училиште „Јоаким Крчовски“, донираа учесниците на шестиот автомобилски караван ...
ФРАНЦИЈА И МАКЕДОНИЈА ПРОСЛАВИЈА 25 ГОДИНИ ПРИЈАТЕЛСТВО СО „ПОД НЕБОТО НА ПАРИЗ“ И „МАКЕДОНСКО ДЕВОЈЧЕ“

ФРАНЦИЈА И МАКЕДОНИЈА ПРОСЛАВИЈА 25 ГОДИНИ ПРИЈАТЕЛСТВО СО „ПОД НЕБОТО НА ПАРИЗ“ И „МАКЕДОНСКО ДЕВОЈЧЕ“

„Марсељезата“ и „Денес над Македонија“, француската и македонската химна во изведба на бас баритонот од Камерун Жак-Грег Белобо и светски познатиот фр ...
СРЕЌНА СУМ ШТО ЌЕ НАСТАПАМ ДОМА, ВЕЛИ ФРАНЦУСКАТА ПЕВИЦА РОДУМ ОД ШТИП ЕЛЕНА ГОЛОМЕОВА

СРЕЌНА СУМ ШТО ЌЕ НАСТАПАМ ДОМА, ВЕЛИ ФРАНЦУСКАТА ПЕВИЦА РОДУМ ОД ШТИП ЕЛЕНА ГОЛОМЕОВА

Светски познатиот француски сопран со македонско потекло, младата оперска пејачка Елена Голомеова деновиве со радост ги очекува своите настапи во Маке ...
ТЕТОВЕЦОТ БЕКИМ АСАНИ ЕДЕН ОД 15-ТЕМИНА ДОБИТНИЦИ НА ФРАНЦУСКО-ГЕРМАНСКАТА НАГРАДА ЗА ЧОВЕКОВИ ПРАВА ВО СВЕТОТ

ТЕТОВЕЦОТ БЕКИМ АСАНИ ЕДЕН ОД 15-ТЕМИНА ДОБИТНИЦИ НА ФРАНЦУСКО-ГЕРМАНСКАТА НАГРАДА ЗА ЧОВЕКОВИ ПРАВА ВО СВЕТОТ

Беким Асани, претседател на здружението „ЛГБТ Јунајтед Тетово - Македонија“ е добитник на француско-германската награда за човекови права. Наградата н ...
4 / 4 НАПИСИ