Таг: функционери

1 212 / 12 НАПИСИ
ПРАТЕНИЦИТЕ ЌЕ ГИ НАМАЛУВААТ ПАТНИТЕ ТРОШОЦИ НА СИТЕ ФУНКЦИОНЕРИ, НЕ САМО СВОИТЕ

ПРАТЕНИЦИТЕ ЌЕ ГИ НАМАЛУВААТ ПАТНИТЕ ТРОШОЦИ НА СИТЕ ФУНКЦИОНЕРИ, НЕ САМО СВОИТЕ

Работна група пратеници подготвува измени на Законот за плата и други надоместоци на избрани и именувани функционери и на Законот за пратеници со цел ...
СЕДУМ ГЛУМИЦИ СО ПЕСНА ПРКОСАТ НА ПОЛИТИЧКИТЕ ДЕЛБИ

СЕДУМ ГЛУМИЦИ СО ПЕСНА ПРКОСАТ НА ПОЛИТИЧКИТЕ ДЕЛБИ

Познати глумици на една маса, со нивните другарки од поширок круг се веселеа на роденденот на актерката Кети Илиевска-Силјановска, со добро мезе, добр ...
1 212 / 12 НАПИСИ