Таг: ГОБ „8 Септември“

1 2 3 4 8 20 / 75 НАПИСИ
5 ПОЧИНАТИ, МЕЃУ КОИ И 35-ГОДИШЕН, УШТЕ 164 НОВИ СЛУЧАИ НА КОВИД-19 ОД 1.612 ТЕСТОВИ

5 ПОЧИНАТИ, МЕЃУ КОИ И 35-ГОДИШЕН, УШТЕ 164 НОВИ СЛУЧАИ НА КОВИД-19 ОД 1.612 ТЕСТОВИ

Во изминатото деноноќие починаа 5 лица по компликации од коронавирус, тројца пациенти од Скопје, еден од Тетово и еден пациент од Ресен. Како што сооп ...
УШТЕ 8 ПОЧИНАТИ, НОВИ 94 ПОЗИТИВНИ НА КОВИД-19 ОД 830 ТЕСТИРАЊА

УШТЕ 8 ПОЧИНАТИ, НОВИ 94 ПОЗИТИВНИ НА КОВИД-19 ОД 830 ТЕСТИРАЊА

Осум лица починаа по компликации од ковид-19, двајца пациенти од Скопје, еден од Прилеп, еден од Струга, еден од Охрид, двајца од Гостивар и еден од К ...
8 ПОЧИНАТИ, НОВИ 163 СЛУЧАИ НА КОВИД-19 ОД 1.794 ТЕСТОВИ, 230 ОЗДРАВЕНИ

8 ПОЧИНАТИ, НОВИ 163 СЛУЧАИ НА КОВИД-19 ОД 1.794 ТЕСТОВИ, 230 ОЗДРАВЕНИ

Осум лица починаа по компликации од коронавирус, и тоа шест пациенти од Скопје, еден од Дебар и еден пациент од Тетово, соопшти Министерството за здра ...
7 ПОЧИНАА ЗА 24 ЧАСА, 115 НОВОЗАБОЛЕНИ ОД КОВИД-19, ДОСЕГА 7.046 ВКУПНО РЕГИСТРИРАНИ ВО ЗЕМЈАВА

7 ПОЧИНАА ЗА 24 ЧАСА, 115 НОВОЗАБОЛЕНИ ОД КОВИД-19, ДОСЕГА 7.046 ВКУПНО РЕГИСТРИРАНИ ВО ЗЕМЈАВА

Во изминатите 24 часа починаа 7 лица, пет пациенти од Скопје, еден од Тетово и еден пациент од Крушево по компликации од коронавирус, соопшти Министер ...
УРОЛОГОТ АРИФИКМЕТ ДЕАРИ ОД ТЕТОВО ПОЧИНА ОД КОМПЛИКАЦИИ ОД КОВИД-19

УРОЛОГОТ АРИФИКМЕТ ДЕАРИ ОД ТЕТОВО ПОЧИНА ОД КОМПЛИКАЦИИ ОД КОВИД-19

Од компликации од коронавирус во Градската општа болница „8 Септември“ во Скопје почина 64-годишниот доктор Арификмет Деари, уролог од Тетово. Министе ...
НАД 100 БОЛНИ ОД РАК ЧЕКААТ ИНТЕРВЕНЦИЈА ВО „8 СЕПТЕМВРИ“, ЗА ДА СЕ ОСЛОБОДИ МЕСТО ТРЕБА СИТЕ БОЛНИЦИ ДА ИМААТ КОВИД-ЦЕНТРИ, ВЕЛИ ЈАСМИН ЦИРИВИРИ, ДИРЕКТОР НА ХИРУРШКИТЕ ОДДЕЛЕНИЈА

НАД 100 БОЛНИ ОД РАК ЧЕКААТ ИНТЕРВЕНЦИЈА ВО „8 СЕПТЕМВРИ“, ЗА ДА СЕ ОСЛОБОДИ МЕСТО ТРЕБА СИТЕ БОЛНИЦИ ДА ИМААТ КОВИД-ЦЕНТРИ, ВЕЛИ ЈАСМИН ЦИРИВИРИ, ДИРЕКТОР НА ХИРУРШКИТЕ ОДДЕЛЕНИЈА

Потребна е итна внатрешна реорганизација на сите болници во земјава, со што тие треба да одвојат одреден процент од своите болничките кревети само за ...
ПОЧИНАА 7 БОЛНИ ЗА 24 ЧАСА, УШТЕ 165 НОВОЗАБОЛЕНИ ОД КОВИД-19 ОД 1.454 ТЕСТИРАЊА

ПОЧИНАА 7 БОЛНИ ЗА 24 ЧАСА, УШТЕ 165 НОВОЗАБОЛЕНИ ОД КОВИД-19 ОД 1.454 ТЕСТИРАЊА

Седум лица починаа во изминатото деноноќие по компликации од коронавирус, двајца пациенти од Скопје, двајца од Куманово, еден пациент од Струга, еден ...
ОД 15 ПОЧИНАТИ ЗА 24 ЧАСА, ДВАЈЦА ПОЧИНАЛЕ ДОМА, НОВИ 173 СЛУЧАИ НА КОВИД-19 ОД 1.653 ТЕСТОВИ

ОД 15 ПОЧИНАТИ ЗА 24 ЧАСА, ДВАЈЦА ПОЧИНАЛЕ ДОМА, НОВИ 173 СЛУЧАИ НА КОВИД-19 ОД 1.653 ТЕСТОВИ

Во изминатите 24 часа починати се 15 лица по компликации од ковид-19, осум од Скопје, двајца пациенти од Тетово, двајца од Струга, еден пациент од Охр ...
4 СКОПЈАНИ ПОЧИНАА ВО „8 СЕПТЕМВРИ“, УШТЕ 120 НОВИ СЛУЧАИ НА КОВИД-19 ОД 954 ТЕСТА

4 СКОПЈАНИ ПОЧИНАА ВО „8 СЕПТЕМВРИ“, УШТЕ 120 НОВИ СЛУЧАИ НА КОВИД-19 ОД 954 ТЕСТА

Во Градската општа болница (ГОБ) „8 Септември“ починаа 4 лица од Скопје на возраст од 51, 56, 58 и 67 години по комликации од коронавирус, соопшти Мин ...
УШТЕ 4 ПОЧИНАТИ, 126 НОВОЗАБОЛЕНИ ОД КОРОНАВИРУС ОД 1.140 ТЕСТОВИ ЗА 24 ЧАСА

УШТЕ 4 ПОЧИНАТИ, 126 НОВОЗАБОЛЕНИ ОД КОРОНАВИРУС ОД 1.140 ТЕСТОВИ ЗА 24 ЧАСА

Четири лица од Скопје, Прилеп, Тетово и Гостивар починаа по компликации од ковид-19, а регистрирани се 126 нови случаи за 24 часа од 1.140 тестирања, ...
1 2 3 4 8 20 / 75 НАПИСИ