Таг: Гоце Чакаровски

ДОЈРАНСКА ВОДА

ДОЈРАНСКА ВОДА

1 Орденот „ВМРО на неделата“ оди кај градоначалникот на Скопје Петре Шилегов. За изјавата дадена во врска со најавените протести на социјалните мрежи ...
ПОРАДИ АДМИНИСТРАТИВНА ГРЕШКА, ЛЕКОВИТЕ ЗА БОЛНИТЕ ОД РЕТКИ БОЛЕСТИ ШТО СТАСАЛЕ НА 27 ОКТОМВРИ ДУРИ ДЕНЕСКА ПРОНАЈДЕНИ ВО МАГАЦИН

ПОРАДИ АДМИНИСТРАТИВНА ГРЕШКА, ЛЕКОВИТЕ ЗА БОЛНИТЕ ОД РЕТКИ БОЛЕСТИ ШТО СТАСАЛЕ НА 27 ОКТОМВРИ ДУРИ ДЕНЕСКА ПРОНАЈДЕНИ ВО МАГАЦИН

Министерството за здравство конечно даде налог да се направи требување и нарачка на лековите за ретката болест Вилсон од веледрогеријата со која уште ...
ДОСТАВАТА НА ИНСУЛИН ДОЦНЕШЕ ПОРАДИ ПРЕЧКИ ВО ТРАНСПОРТОТ, ВЕЛИ ЗАМЕНИК МИНИСТЕРОТ ЗА ЗДРАВСТВО

ДОСТАВАТА НА ИНСУЛИН ДОЦНЕШЕ ПОРАДИ ПРЕЧКИ ВО ТРАНСПОРТОТ, ВЕЛИ ЗАМЕНИК МИНИСТЕРОТ ЗА ЗДРАВСТВО

Инсулинот минатиот месец не беше навреме доставен заради пречки во транспортот, вели заменик министерот за здравство Гоце Чакаровски, на денешното одб ...
ПРОГРАМИТЕ ЗА ПРЕВЕНЦИЈА ОД ХИВ ДА НЕ ЗАВИСАТ ОД ВОЛЈАТА НА ПОЛИТИЧАРИТЕ, ВЕЛИ МИНИСТЕРКАТА ЦАРОВСКА

ПРОГРАМИТЕ ЗА ПРЕВЕНЦИЈА ОД ХИВ ДА НЕ ЗАВИСАТ ОД ВОЛЈАТА НА ПОЛИТИЧАРИТЕ, ВЕЛИ МИНИСТЕРКАТА ЦАРОВСКА

Потребно е системско решение како од државниот буџет ќе се финансираат превентивните програми за ХИВ и намалување на штети од дроги, рече министерката ...
ФАЛАТ ДОКТОРИ ВО КУМАНОВСКАТА БОЛНИЦА, ЌЕ СЕ ПРИМААТ НОВИ ПО ЛОКАЛНИТЕ ИЗБОРИ

ФАЛАТ ДОКТОРИ ВО КУМАНОВСКАТА БОЛНИЦА, ЌЕ СЕ ПРИМААТ НОВИ ПО ЛОКАЛНИТЕ ИЗБОРИ

Педесетина доктори специјалисти недостасуваат во Општата болница Куманово, во која што лекарска услуга добиваат околу 200.000 пациенти од североисточн ...
5 / 5 НАПИСИ