Таг: гранати

УНИШТУВААТ МИНИ БЕЗ ЗАШТИТА И ОПРЕМА – ПОСЛЕДНИТЕ СЕДУМ ПИРОТЕХНИЧАРИ ВО ЗЕМЈАВА ОСТАВЕНИ БЕЗ БЕНЕФИЦИРАН СТАЖ И НАГРАДИ

УНИШТУВААТ МИНИ БЕЗ ЗАШТИТА И ОПРЕМА – ПОСЛЕДНИТЕ СЕДУМ ПИРОТЕХНИЧАРИ ВО ЗЕМЈАВА ОСТАВЕНИ БЕЗ БЕНЕФИЦИРАН СТАЖ И НАГРАДИ

Трпеливо, од рака в рака, на пеколното пладневно сонце од армискиот полигон Криволак македонските пиротехничари ги складираа пронајдените неексплодира ...
МВР ПРОНАЈДЕ РАКЕТЕН ФРЛАЧ И ДЕСЕТ ГРАНАТИ ВО КУЌА ВО ВЕЛЕШТА,СТРУШКО

МВР ПРОНАЈДЕ РАКЕТЕН ФРЛАЧ И ДЕСЕТ ГРАНАТИ ВО КУЌА ВО ВЕЛЕШТА,СТРУШКО

Во напуштена куќа во струшкото село Велешта полицијата пронајде 10 гранати за ракетен фрлач (РПГ) и ракетен фрлач. „По добиени оперативни сознанија ...
2 / 2 НАПИСИ