Таг: холандски парламент

СПОР ЗА ДОГОВОР

СПОР ЗА ДОГОВОР

1 Многу е тешко да се прифати дека е постигнат договор со Грција. Некако потсвесно, кога ќе се спомене Грција ти доаѓа да изговориш „спорот за името“, ...
ХОЛАНДСКИОТ ПАРЛАМЕНТ ИНСИСТИРА НА СТРОГ И ПРАВИЧЕН ПРИСТАП ЗА ПОЧНУВАЊЕ ПРЕГОВОРИ НА ЕУ СО МАКЕДОНИЈА

ХОЛАНДСКИОТ ПАРЛАМЕНТ ИНСИСТИРА НА СТРОГ И ПРАВИЧЕН ПРИСТАП ЗА ПОЧНУВАЊЕ ПРЕГОВОРИ НА ЕУ СО МАКЕДОНИЈА

Холандија го поздравува позитивниот развој на настаните во Македонија и историскиот договор за прашањето со името во пресрет на состанокот на Советот ...
2 / 2 НАПИСИ