Таг: хунта

МЈАНМАРСКАТА ХУНТА ПОГУБИ ЧЕТВОРИЦА ДЕМОКРАТСКИ АКТИВИСТИ

МЈАНМАРСКАТА ХУНТА ПОГУБИ ЧЕТВОРИЦА ДЕМОКРАТСКИ АКТИВИСТИ

Мјанмарската војска погубила четворица демократски активисти, што се први извршени смртни казни во оваа држава во последните неколку децении. Меѓу нив ...
РЕЖИМ НА ПОЛКОВНИЦИТЕ

РЕЖИМ НА ПОЛКОВНИЦИТЕ

1 Ситни криминалци – обединете се. Свестете се во Новата година. Формирајте си некое еснафско, работно тело што ќе ги штити и вашите интереси. Како ви ...
3 Х СЈО

3 Х СЈО

1 Ние навистина мора да сме лудаци ако чекаме исход од ова што сега се нарекува „преговори за новиот Закон за Јавно обвинителство“. Море работни групи ...
ПАРКИНГ ХУНТА

ПАРКИНГ ХУНТА

1 За што ќе одат парите од прогресивниот данок што ни го воведува Владата на СДСМ? За платата на оној Александар Трајковски, советникот во Oпштина Газ ...
4 / 4 НАПИСИ