Таг: Игор Спасов

ВО СОФИЈА ФАТЕН ИГОР СПАСОВ, КОЈ ИЗБЕГА НА ПОЛА ОД 14-ГОДИШНАТА ЗАТВОРСКА КАЗНА

ВО СОФИЈА ФАТЕН ИГОР СПАСОВ, КОЈ ИЗБЕГА НА ПОЛА ОД 14-ГОДИШНАТА ЗАТВОРСКА КАЗНА

Избеганиот Игор Спасов, осуден за убиството на Мартин Нешковски во јули 2011 година на прославата на ВМРО-ДПМНЕ, уапсен е попладнево во Софија. Бугарс ...
СЕДУМ СОВЕТНИЦИ

СЕДУМ СОВЕТНИЦИ

1 Владата го стави во мирување на три години прогресивниот данок на доход. Шуќур им текна. Оти така како што беше смислен, прогресивно ги оданочуваше ...
ШТИПСКИОТ ОСНОВЕН СУД РАСПИШУВА МЕЃУНАРОДНА ПОТЕРНИЦА ПО ИЗБЕГАНИОТ ИГОР СПАСОВ

ШТИПСКИОТ ОСНОВЕН СУД РАСПИШУВА МЕЃУНАРОДНА ПОТЕРНИЦА ПО ИЗБЕГАНИОТ ИГОР СПАСОВ

Основниот суд Штип распишува меѓународна потерница по осуденото лице Игор Спасов, кој треба да отслужи уште 7 години и три месеци казна затвор, зашто ...
ПИСМОТО ЗА СПАСОВ ОД ЗАТВОРОТ ИДРИЗОВО ДО ШТИПСКИОТ СУД ПАТУВАЛО ШЕСТ ДЕНА, НЕ СЕ ЗНАЕ КОГА ИЗБЕГАЛ

ПИСМОТО ЗА СПАСОВ ОД ЗАТВОРОТ ИДРИЗОВО ДО ШТИПСКИОТ СУД ПАТУВАЛО ШЕСТ ДЕНА, НЕ СЕ ЗНАЕ КОГА ИЗБЕГАЛ

За бегството на Игор Спасов, осуден за убиството на Мартин Нешкоски, на половина од неговата затворска казна од 14 години, сите надлежни институции до ...
ИГОР СПАСОВ ЗАСЕГА СЕ БАРА ДОМА, РАСПИШАНА Е НАЦИОНАЛНА, А НЕ МЕЃУНАРОДНА ПОТЕРНИЦА ПО НЕГО

ИГОР СПАСОВ ЗАСЕГА СЕ БАРА ДОМА, РАСПИШАНА Е НАЦИОНАЛНА, А НЕ МЕЃУНАРОДНА ПОТЕРНИЦА ПО НЕГО

Oд денеска на листата криминалци кои се бараат со потерница прв е Игор Спасов, осуден за убиството на Мартин Нешкоски, кој на листата е над Никола Вој ...
МВР ТРАГА ПО ИГОР СПАСОВ, ОСУДЕНИКОТ ЗА УБИСТВО НА МАРТИН НЕШКОСКИ, ОТИ ПО ДВЕ ОПЕРАЦИИ НЕ СЕ ВРАТИЛ ВО ИДРИЗОВО

МВР ТРАГА ПО ИГОР СПАСОВ, ОСУДЕНИКОТ ЗА УБИСТВО НА МАРТИН НЕШКОСКИ, ОТИ ПО ДВЕ ОПЕРАЦИИ НЕ СЕ ВРАТИЛ ВО ИДРИЗОВО

Основниот суд Штип ја известил тамошната полиција дека Игор Спасов, специјалец во МВР осуден за убиството на Мартин Нешкоски, е во бегство. МВР веќе г ...
ИГОР СПАСОВ ПУШТЕН ОД ЗАТВОР НА ЛЕКУВАЊЕ, АКО НЕ СЕ ВРАТИ НА 7 АВГУСТ ЌЕ БИДЕ РАСПИШАНА ПОТЕРНИЦА ПО НЕГО

ИГОР СПАСОВ ПУШТЕН ОД ЗАТВОР НА ЛЕКУВАЊЕ, АКО НЕ СЕ ВРАТИ НА 7 АВГУСТ ЌЕ БИДЕ РАСПИШАНА ПОТЕРНИЦА ПО НЕГО

Игор Спасов, осуден на 14 години затвор за убиство на Мартин Нешкоски за време на прославата на ВМРО-ДПМНЕ по изборите во 2011 година, со судска одлук ...
ИГОР СПАСОВ, УБИЕЦОТ НА МАРТИН НЕШКОСКИ, ВО САМИЦА ВО ИДРИЗОВО ОТКАКО НОЌЕСКА НАПРАВИЛ ИНЦИДЕНТ

ИГОР СПАСОВ, УБИЕЦОТ НА МАРТИН НЕШКОСКИ, ВО САМИЦА ВО ИДРИЗОВО ОТКАКО НОЌЕСКА НАПРАВИЛ ИНЦИДЕНТ

Осудениот специјалец од МВР Игор Спасов од раните утрински часови е во самица во затворот „Идризово“. Не се знае до кога ќе ја издржува оваа казнена м ...
8 / 8 НАПИСИ