Таг: Игор Стефановски Иџе

ИГОР СТЕФАНОВСКИ-ИЏЕ ЈА ОСВОИ ТРЕТАТА ЕВРОПСКА ТИТУЛА ВО АВТОМОБИЛИЗАМ

ИГОР СТЕФАНОВСКИ-ИЏЕ ЈА ОСВОИ ТРЕТАТА ЕВРОПСКА ТИТУЛА ВО АВТОМОБИЛИЗАМ

Најуспешниот македонски автомобилист Игор Стефановски-Иџе ја освои третата европска титула во својата кариерата, а прва по осум години пауза. На после ...
ИЏЕ ВОЗЕШЕ ПО ПРАЗНИТЕ УЛИЦИ НА СКОПЈЕ ЗА ПОДДРШКА НА СИТЕ КОИ СЕ БОРАТ ПРОТИВ КОРОНАВИРУСОТ

ИЏЕ ВОЗЕШЕ ПО ПРАЗНИТЕ УЛИЦИ НА СКОПЈЕ ЗА ПОДДРШКА НА СИТЕ КОИ СЕ БОРАТ ПРОТИВ КОРОНАВИРУСОТ

Најдобриот македонски автомобилист Игор Стефановски-Иџе возеше по празните улици на Скопје додека е на сила полицискиот час и на свој начин им даде по ...
ВЛАДАТА ЌЕ РАСПРАВА ДА ГО ОСЛОБОДИ ИЏЕ ОД ДАВАЧКИ ЗА КОЛАТА

ВЛАДАТА ЌЕ РАСПРАВА ДА ГО ОСЛОБОДИ ИЏЕ ОД ДАВАЧКИ ЗА КОЛАТА

Владата на денешната седница ќе расправа за барањето на најдобриот македонски автотркач Игор Стефановски - Иџе за ослободување од давачки за набавка н ...
3 / 3 НАПИСИ