Таг: имотен лист

РЕДИЦИ ПРЕД ШТИПСКИ КАТАСТАР ОТИ ИМА САМО ЕДЕН ШАЛТЕРСКИ РАБОТНИК, ОТКАКО КОЛЕГИТЕ ЗАМИНАЛЕ ВО ПЕНЗИЈА

РЕДИЦИ ПРЕД ШТИПСКИ КАТАСТАР ОТИ ИМА САМО ЕДЕН ШАЛТЕРСКИ РАБОТНИК, ОТКАКО КОЛЕГИТЕ ЗАМИНАЛЕ ВО ПЕНЗИЈА

Пред шалтерот на Катастарот во Штип цела недела има редици на граѓани кои чекаат да извадат имотен лист или некој друг документ. Услугите на шалтерот ...
КАТАСТАР СЕЛЕКТИВНO ДАВА ИМОТНИ ЛИСТОВИ ЗА СТАНАРИ НА ИСТА ЗГРАДА

КАТАСТАР СЕЛЕКТИВНO ДАВА ИМОТНИ ЛИСТОВИ ЗА СТАНАРИ НА ИСТА ЗГРАДА

Народниот правобранител констатира кршење на правата на станари на улица Јордан Мијалков број 46 во Скопје од Центарот за катастар на недвижности - Ск ...
ПРЕТСЕДАТЕЛОТ НА АНТИКОРУПЦИСКА КОМИСИЈА ЗАСЛУЖИ КАЗНА ОД 1000 ЕВРА

ПРЕТСЕДАТЕЛОТ НА АНТИКОРУПЦИСКА КОМИСИЈА ЗАСЛУЖИ КАЗНА ОД 1000 ЕВРА

Со криењето на промената во анкетниот лист на поранешниот премиер Никола Груевски од новинарите, претседателот на Антикорупциската комисија Горан Миле ...
3 / 3 НАПИСИ