Таг: интервенција

ИНТЕРВЕНЦИЈА ЗА СЕРИОЗНО ЗАБОЛУВАЊЕ КОЈА ЗАМЕНУВА ОПЕРАЦИЈА НА ОТВОРЕНО СРЦЕ СТАНУВА РУТИНА НА КЛИНИКАТА ЗА КАРДИОЛОГИЈА, ВЕЛИ Д-Р ЗИМБАКОВ

ИНТЕРВЕНЦИЈА ЗА СЕРИОЗНО ЗАБОЛУВАЊЕ КОЈА ЗАМЕНУВА ОПЕРАЦИЈА НА ОТВОРЕНО СРЦЕ СТАНУВА РУТИНА НА КЛИНИКАТА ЗА КАРДИОЛОГИЈА, ВЕЛИ Д-Р ЗИМБАКОВ

Една од најкомплексните процедури во кардиологијата, процедурата транскатетер валвуларна аортна имплантација (ТАВИ) за која не е потребна целосна анес ...
ОПЕРИРАВ СО КОЛЕГИТЕ ЗА ДЕНОТ НА ЗДРАВСТВЕНИТЕ РАБОТНИЦИ, ВЕЛИ МИНИСТЕРОТ ФИЛИПЧЕ

ОПЕРИРАВ СО КОЛЕГИТЕ ЗА ДЕНОТ НА ЗДРАВСТВЕНИТЕ РАБОТНИЦИ, ВЕЛИ МИНИСТЕРОТ ФИЛИПЧЕ

Министерот за здравство Венко Филипче, кој е неврохируг, на својата фејсбук страница објави дека утрово заедно со колегите од Клиниката за радиологија ...
2 / 2 НАПИСИ