Таг: Ист гејт

СЕРИЈА ДОЈАВИ ЗА БОМБИ НА СКОПСКИОТ АЕРОДРОМ И ВО НИЗА ИНСТИТУЦИИ И ШКОЛИ ВО СКОПЈЕ И БИТОЛА

СЕРИЈА ДОЈАВИ ЗА БОМБИ НА СКОПСКИОТ АЕРОДРОМ И ВО НИЗА ИНСТИТУЦИИ И ШКОЛИ ВО СКОПЈЕ И БИТОЛА

Серија дојави за бомби и денеска добија низа институции и јавни објекти. Утрово поради дојава за бомба беше затворен Меѓународниот аеродром Скопје, ко ...
ДЕСЕТ УЧИЛИШТА, МНР, „ИСТ ГЕЈТ“, ГТЦ И ЏЕВАХИР СИТИ ЕВАКУИРАНИ ПОРАДИ ЗАКАНА ЗА ПОДМЕТНАТА БОМБА

ДЕСЕТ УЧИЛИШТА, МНР, „ИСТ ГЕЈТ“, ГТЦ И ЏЕВАХИР СИТИ ЕВАКУИРАНИ ПОРАДИ ЗАКАНА ЗА ПОДМЕТНАТА БОМБА

Девет скопски училишта и едно во Кавадарци, како и Министерството за надворешни работи, ГТЦ, Џевахир сити и трговскиот центар „Ист гејт“ утрово добиле ...
ДОЈАВА ЗА БОМБА ВО ТРГОВСКИОТ ЦЕНТАР „ИСТ ГЕЈТ“ ВО СКОПЈЕ

ДОЈАВА ЗА БОМБА ВО ТРГОВСКИОТ ЦЕНТАР „ИСТ ГЕЈТ“ ВО СКОПЈЕ

Дојава за бомба утрово стигнала во трговскиот центар „Ист гејт“ во Скопје. Сите вработени се евакуирани од дуќаните и чекаат пред трговскиот центар за ...
КОМПЛЕКС СО ТРГОВСКИ ЦЕНТАР, ЗГРАДИ И ДЕЛОВНИ ПРОСТОРИИ ЗА 7 ГОДИНИ ЌЕ СЕ ИЗГРАДИ НА МЕСТОТО НА СКОПСКИ САЕМ

КОМПЛЕКС СО ТРГОВСКИ ЦЕНТАР, ЗГРАДИ И ДЕЛОВНИ ПРОСТОРИИ ЗА 7 ГОДИНИ ЌЕ СЕ ИЗГРАДИ НА МЕСТОТО НА СКОПСКИ САЕМ

На местото на Скопски саем, за седум години ќе се изгради новиот комплекс „Ист гејт“, кој ќе содржи трговски центар, станбени и деловни згради. Ком ...
4 / 4 НАПИСИ