Таг: Иван Јорданов

ШТИП ВОВЕДУВА СЛУЖБА „МОЈ ОПШТИНАР“ ЗА ПОБРЗО РЕШАВАЊЕ НА КОМУНАЛНИТЕ ПРОБЛЕМИ

ШТИП ВОВЕДУВА СЛУЖБА „МОЈ ОПШТИНАР“ ЗА ПОБРЗО РЕШАВАЊЕ НА КОМУНАЛНИТЕ ПРОБЛЕМИ

Десет комунални редари вработени во Општина Штип се вклучени во посебната комунална служба за реализација на проектот „Мој општинар“. Тие ќе имаат обв ...
ВО ШТИП ПОЧНА ДА СЕ ГРАДИ НОВА ВЕЛОСИПЕДСКА ПАТЕКА ВО ДОЛЖИНА ОД 7 КИЛОМЕТРИ

ВО ШТИП ПОЧНА ДА СЕ ГРАДИ НОВА ВЕЛОСИПЕДСКА ПАТЕКА ВО ДОЛЖИНА ОД 7 КИЛОМЕТРИ

Општина Штип почна да гради велосипедска патека која ќе се протега покрај реката Брегалница и веќе постојната пешачка патека од штипско Ново село до н ...
2 / 2 НАПИСИ