Таг: извештај

1 11 12 13125 / 125 НАПИСИ
БУРНА РАСПРАВА ВО ДИК ЗА ИЗВЕШТАЈОТ ЗА ТЕРЕНСКАТА ПРОВЕРКА НА ГЛАСАЧИТЕ

БУРНА РАСПРАВА ВО ДИК ЗА ИЗВЕШТАЈОТ ЗА ТЕРЕНСКАТА ПРОВЕРКА НА ГЛАСАЧИТЕ

Презентирањето на извештајот за теренската проверка на спорните гласачи во ДИК, поминува во бурна расправа меѓу членовите на ВМРО-ДПМНЕ и на СДСМ. ...
СОВЕТОТ НА ЈАВНИ ОБВИНИТЕЛИ ОДЛУЧИ ПАК ДА ЈА ЧЕКА ЈАНЕВА

СОВЕТОТ НА ЈАВНИ ОБВИНИТЕЛИ ОДЛУЧИ ПАК ДА ЈА ЧЕКА ЈАНЕВА

Скопје, 23 март, 2016 - (META) Советот на јавни обвинители повторно ја одложи седницата за разгледување на извештајот за шестмесечната работа на специ ...
СОБРАНИСКАТА КОМИСИЈА ЗА ПОЛИТИЧКИ СИСТЕМ ЌЕ ЈА ЧЕКА ЈАНЕВА ЗА ДА РАСПРАВА ПО ИЗВЕШТАЈОТ

СОБРАНИСКАТА КОМИСИЈА ЗА ПОЛИТИЧКИ СИСТЕМ ЌЕ ЈА ЧЕКА ЈАНЕВА ЗА ДА РАСПРАВА ПО ИЗВЕШТАЈОТ

Скопје, 21 март, 2016 - (META) Почна и речиси во исто време заврши седницата во салата 4 во Собранието на Република Македонија, каде Комисијата за пол ...
СОВЕТОТ НА ЈАВНИ ОБВИНИТЕЛИ ЌЕ ЈА ЧЕКА ЈАНЕВА ЗА ДА ГО РАЗГЛЕДУВА ИЗВЕШТАЈОТ

СОВЕТОТ НА ЈАВНИ ОБВИНИТЕЛИ ЌЕ ЈА ЧЕКА ЈАНЕВА ЗА ДА ГО РАЗГЛЕДУВА ИЗВЕШТАЈОТ

Скопје, 18 март, 2016 - (META) Советот на јавни обвинители на денешната седница не го разгледа извештајот на специјалната обвинителка, Катица Јанева, ...
ДИК: БРОЈКИТЕ ЗА СПОРНИТЕ ГЛАСАЧИ СЕ САМО ШПЕКУЛАЦИЈА

ДИК: БРОЈКИТЕ ЗА СПОРНИТЕ ГЛАСАЧИ СЕ САМО ШПЕКУЛАЦИЈА

Скопје, 17 март, 2016 - (META) Сè додека членовите на Државната изборна комисија не го усвојат извештајот за резултатите од вкрстените проверки, сите ...
1 11 12 13125 / 125 НАПИСИ