Таг: извештај

1 10 11 12116 / 116 НАПИСИ

ДИК БАРА РЕШЕНИЕ ЗА ПОВЕЌЕ ОД 40.000 СПОРНИ ГЛАСАЧИ ШТО НЕ БИЛЕ НАЈДЕНИ ДОМА

Анкетарите при теренската проверка се сретнале со 35.481 гласач, со 41.435 не се сретнале, а за 10.436 не е даден одговор на прашањето дали се сретнал ...
БУРНА РАСПРАВА ВО ДИК ЗА ИЗВЕШТАЈОТ ЗА ТЕРЕНСКАТА ПРОВЕРКА НА ГЛАСАЧИТЕ

БУРНА РАСПРАВА ВО ДИК ЗА ИЗВЕШТАЈОТ ЗА ТЕРЕНСКАТА ПРОВЕРКА НА ГЛАСАЧИТЕ

Презентирањето на извештајот за теренската проверка на спорните гласачи во ДИК, поминува во бурна расправа меѓу членовите на ВМРО-ДПМНЕ и на СДСМ. ...
СОВЕТОТ НА ЈАВНИ ОБВИНИТЕЛИ ОДЛУЧИ ПАК ДА ЈА ЧЕКА ЈАНЕВА

СОВЕТОТ НА ЈАВНИ ОБВИНИТЕЛИ ОДЛУЧИ ПАК ДА ЈА ЧЕКА ЈАНЕВА

Скопје, 23 март, 2016 - (META) Советот на јавни обвинители повторно ја одложи седницата за разгледување на извештајот за шестмесечната работа на специ ...
СОБРАНИСКАТА КОМИСИЈА ЗА ПОЛИТИЧКИ СИСТЕМ ЌЕ ЈА ЧЕКА ЈАНЕВА ЗА ДА РАСПРАВА ПО ИЗВЕШТАЈОТ

СОБРАНИСКАТА КОМИСИЈА ЗА ПОЛИТИЧКИ СИСТЕМ ЌЕ ЈА ЧЕКА ЈАНЕВА ЗА ДА РАСПРАВА ПО ИЗВЕШТАЈОТ

Скопје, 21 март, 2016 - (META) Почна и речиси во исто време заврши седницата во салата 4 во Собранието на Република Македонија, каде Комисијата за пол ...
СОВЕТОТ НА ЈАВНИ ОБВИНИТЕЛИ ЌЕ ЈА ЧЕКА ЈАНЕВА ЗА ДА ГО РАЗГЛЕДУВА ИЗВЕШТАЈОТ

СОВЕТОТ НА ЈАВНИ ОБВИНИТЕЛИ ЌЕ ЈА ЧЕКА ЈАНЕВА ЗА ДА ГО РАЗГЛЕДУВА ИЗВЕШТАЈОТ

Скопје, 18 март, 2016 - (META) Советот на јавни обвинители на денешната седница не го разгледа извештајот на специјалната обвинителка, Катица Јанева, ...
ДИК: БРОЈКИТЕ ЗА СПОРНИТЕ ГЛАСАЧИ СЕ САМО ШПЕКУЛАЦИЈА

ДИК: БРОЈКИТЕ ЗА СПОРНИТЕ ГЛАСАЧИ СЕ САМО ШПЕКУЛАЦИЈА

Скопје, 17 март, 2016 - (META) Сè додека членовите на Државната изборна комисија не го усвојат извештајот за резултатите од вкрстените проверки, сите ...
1 10 11 12116 / 116 НАПИСИ