Таг: Јавна соба

1 214 / 14 НАПИСИ
ИНОВАЦИИ, МУЗИКА И ХРАНА НА НЕДЕЛАТА НА ДИЗАЈН ВО СКОПЈЕ

ИНОВАЦИИ, МУЗИКА И ХРАНА НА НЕДЕЛАТА НА ДИЗАЈН ВО СКОПЈЕ

„Звукот на материјалите“ е темата на годинашната Недела на дизајн во Скопје, која од утре до 26 ноември ќе трае во Центарот за дизајн и иновации - Јав ...
МОДАТА И ЕНТЕРИЕРОТ КАКО ЕДНА ЦЕЛИНА ВО БРЕНДОТ „ИСКРА & ЛИДИЈА“ НА СКОПСКАТА НЕДЕЛА НА ДИЗАЈНОТ

МОДАТА И ЕНТЕРИЕРОТ КАКО ЕДНА ЦЕЛИНА ВО БРЕНДОТ „ИСКРА & ЛИДИЈА“ НА СКОПСКАТА НЕДЕЛА НА ДИЗАЈНОТ

Архитектката Искра Јанковска Михајловска и дизајнерката Лидија Георгиева ги здружија своите сили, талент, искуство и знаење во заедничката колекција „ ...
СКОПСКАТА НЕДЕЛА НА ДИЗАЈНОТ ПОСВЕТЕНА НА МЛАДИ БРЕНДОВИ ВО ПОДЕМ

СКОПСКАТА НЕДЕЛА НА ДИЗАЈНОТ ПОСВЕТЕНА НА МЛАДИ БРЕНДОВИ ВО ПОДЕМ

Шестото издание на Скопската недела на дизајнот, што почнува вечерва (21 часот) во „Јавна соба“, оди со мото Млади брендови во подем, за да ги поттикн ...
АВТЕНТИЧНИ ЛИКОВИ ВО ИЗЛОЖБАТА „ОКОТО НА ГРАДОТ“ НА БАРЛАКОСКИ

АВТЕНТИЧНИ ЛИКОВИ ВО ИЗЛОЖБАТА „ОКОТО НА ГРАДОТ“ НА БАРЛАКОСКИ

Изложбата на фотографии „Окото на градот“, прва самостојна на Божидар Барлакоски во Скопје, е составена од 37 фотографии и ќе биде изложена утре во „Ј ...
1 214 / 14 НАПИСИ