Таг: јужноафрикански сој

СЕ ИСПИТУВА ДАЛИ 4 ЛИЦА ОД ТЕТОВО ИМААТ ЈУЖНОАФРИКАНСКИ СОЈ НА КОВИД-19

СЕ ИСПИТУВА ДАЛИ 4 ЛИЦА ОД ТЕТОВО ИМААТ ЈУЖНОАФРИКАНСКИ СОЈ НА КОВИД-19

Во Тетово има четири случаи кои треба да се секвенцираат, но врз основа на скринингот се суспектни на јужноафриканскиот сој на ковид-19, кажа денеска ...
БРИТАНЦИТЕ ДА НЕ ПАТУВААТ ВО СТРАНСТВО, ОТИ ЌЕ ДОНЕСАТ ДРУГИ СОЕВИ НА КОВИД-19, ВЕЛИ ВЛАДИН СОВЕТНИК

БРИТАНЦИТЕ ДА НЕ ПАТУВААТ ВО СТРАНСТВО, ОТИ ЌЕ ДОНЕСАТ ДРУГИ СОЕВИ НА КОВИД-19, ВЕЛИ ВЛАДИН СОВЕТНИК

Летните одмори во странство се исклучително непосакувани, поради ризикот патниците да донесат други соеви на коронавирус назад во Велика Британија, из ...
БРИТАНСКИ СОЈ НА КОВИД-19 ИМА И ВТОРИОТ БОЛЕН БИТОЛЧАНЕЦ ВРАТЕН ОД ЗАНЗИБАР

БРИТАНСКИ СОЈ НА КОВИД-19 ИМА И ВТОРИОТ БОЛЕН БИТОЛЧАНЕЦ ВРАТЕН ОД ЗАНЗИБАР

Британскиот сој на коронавирусот е откриен и кај вториот пациент кој пред неколку дена се врати од Занзибар, Африка, потврдила анализата во МАНУ, изја ...
БРИТАНСКИ СОЈ НА КОВИД-19 ИМА БОЛНИОТ ВРАТЕН ОД ЗАНЗИБАР, УТРЕ ЌЕ СЕ ЗНАЕ РЕЗУЛТАТОТ ОД ВТОРИОТ ПАЦИЕНТ

БРИТАНСКИ СОЈ НА КОВИД-19 ИМА БОЛНИОТ ВРАТЕН ОД ЗАНЗИБАР, УТРЕ ЌЕ СЕ ЗНАЕ РЕЗУЛТАТОТ ОД ВТОРИОТ ПАЦИЕНТ

Британскиот сој на коронавирусот е откриен кај пациентот кој пред неколку дена се врати од Занзибар, Африка, а утре ќе се анализира брисот на вториот ...
БИТОЛЧАНЕЦОТ ОД ЗАНЗИБАР Е ВО СТРУГА ОТИ ИМААТ ВРВЕН ЦЕНТАР ЗА ДИЈАЛИЗА, А ЖЕНА МУ Е СТАБИЛНА ВО „8 СЕПТЕМВРИ“, ВЕЛИ ДИРЕКТОРОТ НА БОЛНИЦАТА КОСТОВ

БИТОЛЧАНЕЦОТ ОД ЗАНЗИБАР Е ВО СТРУГА ОТИ ИМААТ ВРВЕН ЦЕНТАР ЗА ДИЈАЛИЗА, А ЖЕНА МУ Е СТАБИЛНА ВО „8 СЕПТЕМВРИ“, ВЕЛИ ДИРЕКТОРОТ НА БОЛНИЦАТА КОСТОВ

Не е точно дека нема место за 65-годишниот битолчанец кој патувал во Занзибар во Градската општа болница (ГОБ) „8 Септември“ во Скопје, туку со колеги ...
СОПРУЖНИЦИ ОД БИТОЛА СЕ ВРАТИЛЕ ОД ЗАНЗИБАР СО КОРОНАВИРУС, МАНУ ЌЕ ИСПИТУВА ДАЛИ Е ЈУЖНОАФРИКАНСКИОТ СОЈ

СОПРУЖНИЦИ ОД БИТОЛА СЕ ВРАТИЛЕ ОД ЗАНЗИБАР СО КОРОНАВИРУС, МАНУ ЌЕ ИСПИТУВА ДАЛИ Е ЈУЖНОАФРИКАНСКИОТ СОЈ

65-годишен битолчанец кој претходно престојувал со сопругата во Занзибар, Африка, со позитивен тест на коронавирус од понеделникот е хоспитализиран во ...
ЕДЕН ЗАРАЗЕН СО ЈУЖНОАФРИКАНСКИОТ СОЈ НА КОВИД-19 ВО СЛОВЕНИЈА, ВО ХРВАТСКА ДВАЈЦА КОИ СЕ ВРАТИЛЕ ОД ЗАНЗИБАР

ЕДЕН ЗАРАЗЕН СО ЈУЖНОАФРИКАНСКИОТ СОЈ НА КОВИД-19 ВО СЛОВЕНИЈА, ВО ХРВАТСКА ДВАЈЦА КОИ СЕ ВРАТИЛЕ ОД ЗАНЗИБАР

Две лица во Хрватска и едно во Словенија се потврдени за заразени со јужноафриканскиот сој коронавирусот. Во Хрватска заразените се вратиле од Занзиба ...
7 / 7 НАПИСИ