Таг: кајчиња

ИСКРШЕНИ ДВАЕСЕТИНА КАЈЧИЊА ВО ОХРИД

ИСКРШЕНИ ДВАЕСЕТИНА КАЈЧИЊА ВО ОХРИД

Непознати сторители оштетиле 20-тина кајчиња во Охрид. Дел од нив се со помали оштетувања, а дел целосно уништени. Сопствениците на пловните објекти с ...
ЗМИЈА НА МАТКА

ЗМИЈА НА МАТКА

1 Бев неколку дена на новинарски собир во Сараево. Малку ги следев и локалните вести. И еве со што се занимава Босна и Херцеговина, земја чиишто граѓа ...
ЗАМРЗНА ОХРИДСКИОТ БРЕГ, МРАЗОТ ГИ ЗАРОБИ КАЈЧИЊАТА

ЗАМРЗНА ОХРИДСКИОТ БРЕГ, МРАЗОТ ГИ ЗАРОБИ КАЈЧИЊАТА

Утринава замрзна брегот на Охридското Езеро. Дебелината на мразот е неколку сантиметри. Од ниските температури кои утринава достигнаа и до минус 10 ...
3 / 3 НАПИСИ