Таг: карго аеродром

СОЛАРЕН ПАРК ЗА ПРОИЗВОДСТВО НА СТРУЈА ЌЕ СЕ ПРАВИ НА ПРОСТОРОТ ЗА КАРГО АЕРОДРОМ ВО ШТИП

СОЛАРЕН ПАРК ЗА ПРОИЗВОДСТВО НА СТРУЈА ЌЕ СЕ ПРАВИ НА ПРОСТОРОТ ЗА КАРГО АЕРОДРОМ ВО ШТИП

На просторот каде требаше да биде карго аеродромот во Штип ќе се прави соларен парк за производство на струја. Станува збор за директна француска грин ...
ОПШТИНИТЕ ГИ ДОБИЈА ПАРИТЕ ОД „ТАВ“ СО КОИ ТРЕБАШЕ ДА СЕ ГРАДИ КАРГО АЕРОДРОМ ВО ШТИП

ОПШТИНИТЕ ГИ ДОБИЈА ПАРИТЕ ОД „ТАВ“ СО КОИ ТРЕБАШЕ ДА СЕ ГРАДИ КАРГО АЕРОДРОМ ВО ШТИП

Парите кои турската компанија „ТАВ Македонија“ требаше да ги вложи во изградба на кагро аеродром во Штип, се пренаменуваат за инфраструктурни проекти ...
OСТАНАВМЕ БЕЗ ДОМАШНИ АВИОКОМПАНИИ, А ЌЕ СЕ РАЗБЕГААТ И РЕГУЛАРНИТЕ ПОРАДИ ФАВОРИЗИРАЊЕТО НА НИСКОТАРИФНИТЕ, ПРЕДУПРЕДУВА ПИЛОТОТ ВЕТЕРАН ЧАЧКИРОВ

OСТАНАВМЕ БЕЗ ДОМАШНИ АВИОКОМПАНИИ, А ЌЕ СЕ РАЗБЕГААТ И РЕГУЛАРНИТЕ ПОРАДИ ФАВОРИЗИРАЊЕТО НА НИСКОТАРИФНИТЕ, ПРЕДУПРЕДУВА ПИЛОТОТ ВЕТЕРАН ЧАЧКИРОВ

Македонските авиокомпании, пред сè „Палер Македонија“ и „МАТ“, ги пренесуваа патниците до нивните директни дестинации без ничија поткрепа и поддршка и ...
АВСТРИЈЦИТЕ И ГЕРМАНЦИТЕ ИЗМАМЕНИ, НАМЕСТО КАРГО АЕРОДРОМ ВО ШТИП, ТУРЦИТЕ ЌЕ ГРАДАТ КАНАЛИЗАЦИЈА

АВСТРИЈЦИТЕ И ГЕРМАНЦИТЕ ИЗМАМЕНИ, НАМЕСТО КАРГО АЕРОДРОМ ВО ШТИП, ТУРЦИТЕ ЌЕ ГРАДАТ КАНАЛИЗАЦИЈА

Средствата што турската компанија „ТАВ Македонија“ ги имаше предвидено за пропаднатиот проект за изградба на карго аеродром во близина на Штип ќе се п ...
АРХЕОЛОШКО ОТКРИТИЕ ЌЕ ЈА СТОПИРА ИЗГРАДБАТА НА КАРГО АЕРОДРОМОТ КАЈ ЕРЏЕЛИЈА

АРХЕОЛОШКО ОТКРИТИЕ ЌЕ ЈА СТОПИРА ИЗГРАДБАТА НА КАРГО АЕРОДРОМОТ КАЈ ЕРЏЕЛИЈА

Археолози од Македонија и од Италија во август заеднички ќе работат на утврдувањето на точниот период од кога датира новото археолошко откритие на лок ...
5 / 5 НАПИСИ