Таг: Катица Јанева

1 2 3 22 10 / 217 НАПИСИ
ОТФРЛЕНИ ИНИЦИЈАТИВИТЕ НА ЈАНЕВА ЗА РАЗРЕШУВАЊЕ НА ЧЕТИРИ СУДИИ ОД КРИВИЧНИОТ СУД

ОТФРЛЕНИ ИНИЦИЈАТИВИТЕ НА ЈАНЕВА ЗА РАЗРЕШУВАЊЕ НА ЧЕТИРИ СУДИИ ОД КРИВИЧНИОТ СУД

Специјалната јавна обвинителка Катица Јанева од четирите барања за разрешување на судијки од Основниот суд Скопје 1 за опструирање на случаите на СЈО, ...
НА КАРАЏОВСКИ МУ БИЛО СОМНИТЕЛНО ШТО НАРЕДБАТА ЗА ПРЕТРЕС НА ПАНЧЕВСКИ ЈА ИЗДАЛ НАЈОДДАЛЕЧЕНИОТ СУД

НА КАРАЏОВСКИ МУ БИЛО СОМНИТЕЛНО ШТО НАРЕДБАТА ЗА ПРЕТРЕС НА ПАНЧЕВСКИ ЈА ИЗДАЛ НАЈОДДАЛЕЧЕНИОТ СУД

Претседателот на Судскиот совет Зоран Караџовски, двапати ја терал претседателката на Основниот суд Гевгелија Злата Попова да рапортира за потпишаната ...
ПРЕТСЕДАТЕЛКАТА НА ГЕВГЕЛИСКИОТ СУД ТРЕБАЛО ДА ГО ПРИЈАВИ КАРАЏОВСКИ ВО МВР, ВЕЛИ АКАДЕМИК КАМБОВСКИ

ПРЕТСЕДАТЕЛКАТА НА ГЕВГЕЛИСКИОТ СУД ТРЕБАЛО ДА ГО ПРИЈАВИ КАРАЏОВСКИ ВО МВР, ВЕЛИ АКАДЕМИК КАМБОВСКИ

На претседателот на Судскиот совет Зоран Караџовски и на двајцата членови Мери Дика - Георгиевска и Влатко Самарџиски, на 12 октомври требало да им се ...
ВАНГЕЛОВСКИ И КАРАЏОВСКИ ОТИДОА ВО ГЕВГЕЛИСКИОТ СУД ДА ГО СПАСАТ ПАНЧЕВСКИ ОД КАТИЦА

ВАНГЕЛОВСКИ И КАРАЏОВСКИ ОТИДОА ВО ГЕВГЕЛИСКИОТ СУД ДА ГО СПАСАТ ПАНЧЕВСКИ ОД КАТИЦА

Претседателот на Врховниот суд Јово Вангеловски и претседателот на Судскиот совет Зоран Караџовски претпладнево дојдоа во контрола на Основниот суд Ге ...
ПАНЧЕВСКИ Е ЗА ПСИХИЈАТРИСКА ОПСЕРВАЦИЈА, КАЖА ЈАНЕВА

ПАНЧЕВСКИ Е ЗА ПСИХИЈАТРИСКА ОПСЕРВАЦИЈА, КАЖА ЈАНЕВА

Специјалната обвинителка Катица Јанева вели дека не е одземен клуч од домот на експретседателот Основниот суд Скопје 1 Владимир Панчевски за време на ...
КАРАЏОВСКИ ТВРДИ ДЕКА ВО ВРЕМЕТО НА ПАНЧЕВСКИ НЕ СЕ МЕСТЕЛЕ СУДСКИ ПРЕДМЕТИ ЗА СЛУЧАИТЕ НА СЈО

КАРАЏОВСКИ ТВРДИ ДЕКА ВО ВРЕМЕТО НА ПАНЧЕВСКИ НЕ СЕ МЕСТЕЛЕ СУДСКИ ПРЕДМЕТИ ЗА СЛУЧАИТЕ НА СЈО

Претседателот на Судскиот совет Зоран Караџовски останува на тврдењето дека електронската распределба на судските предмети во Основниот суд Скопје 1 б ...
ПОДАТОЦИТЕ ОД КОМПЈУТЕРИТЕ НА ПАНЧЕВСКИ СЕ НА ВЕШТАЧЕЊЕ ВО МВР, КАЖА ЈАНЕВА

ПОДАТОЦИТЕ ОД КОМПЈУТЕРИТЕ НА ПАНЧЕВСКИ СЕ НА ВЕШТАЧЕЊЕ ВО МВР, КАЖА ЈАНЕВА

Специјалната обвинителка Катица Јанева кажа дека запленетите материјали од канцеларијата и домот на судијата Владимир Панчевски се предадени на вештач ...
КОМПЈУТЕРОТ НА ПАНЧЕВСКИ МОЖЕ ДА ЈА ПРОШИРИ ИСТРАГАТА И НА ДРУГИ СУДИИ

КОМПЈУТЕРОТ НА ПАНЧЕВСКИ МОЖЕ ДА ЈА ПРОШИРИ ИСТРАГАТА И НА ДРУГИ СУДИИ

Специјалната обвинителка Катица Јанева вчера барала докази за евентуален приватен систем за распределба на судски предмети при претресот на претседате ...
СЈО СЕ СОМНЕВА ДЕКА ПАНЧЕВСКИ МЕСТЕЛ СУДСКИ ПРЕДМЕТИ И ОДДАВАЛ СЛУЖБЕНИ ТАЈНИ

СЈО СЕ СОМНЕВА ДЕКА ПАНЧЕВСКИ МЕСТЕЛ СУДСКИ ПРЕДМЕТИ И ОДДАВАЛ СЛУЖБЕНИ ТАЈНИ

Специјалната обвинителка Катица Јанева заедно со обвинителката од нејзиното обвинителство Ленче Ристоска и истражители денеска изврши претрес во Основ ...
ЈАНЕВА ОТВОРИ ИСТРАГА ПРОТИВ ЕКСПРЕТСЕДАТЕЛОТ НА КРИВИЧНИОТ СУД ПАНЧЕВСКИ ЗА ОДДАВАЊЕ СЛУЖБЕНА ТАЈНА

ЈАНЕВА ОТВОРИ ИСТРАГА ПРОТИВ ЕКСПРЕТСЕДАТЕЛОТ НА КРИВИЧНИОТ СУД ПАНЧЕВСКИ ЗА ОДДАВАЊЕ СЛУЖБЕНА ТАЈНА

Специјалната обвинителка Катица Јанева заедно со обвинителката од нејзиното обвинителство Ленче Ристоска и еден истражител, се во просториите на Основ ...
1 2 3 22 10 / 217 НАПИСИ