Таг: катна гаража

1 2 3 4 10 / 36 НАПИСИ
ОПШТИНА ЦЕНТАР ТРЕБА ДА ПЛАТИ 2 МИЛИОНА ЕВРА ОБЕСШТЕТУВАЊЕ ПО ИЗГУБЕНИОТ СУДСКИ СПОР ЗА РАСКИНУВАЊЕ ДОГОВОР ЗА КАТНА ГАРАЖА КАЈ „НОВА МАКЕДОНИЈА“

ОПШТИНА ЦЕНТАР ТРЕБА ДА ПЛАТИ 2 МИЛИОНА ЕВРА ОБЕСШТЕТУВАЊЕ ПО ИЗГУБЕНИОТ СУДСКИ СПОР ЗА РАСКИНУВАЊЕ ДОГОВОР ЗА КАТНА ГАРАЖА КАЈ „НОВА МАКЕДОНИЈА“

Општина Центар треба да плати 2 милиона евра обесштетување на фирмата од која го изгуби судскиот спор за катната гаража кај поранешна „Нова Македонија ...
КАТНАТА ГАРАЖА ЗАЛЕПЕНА ДО ШТИПСКИОТ ЦЕНТАР ЗА КУЛТУРА, ЗА ДИРЕКТОРОТ Е ДИВОГРАДБА, ЗА ГРАДОНАЧАЛНИКОТ Е КАПИТАЛЕН ПРОЕКТ

КАТНАТА ГАРАЖА ЗАЛЕПЕНА ДО ШТИПСКИОТ ЦЕНТАР ЗА КУЛТУРА, ЗА ДИРЕКТОРОТ Е ДИВОГРАДБА, ЗА ГРАДОНАЧАЛНИКОТ Е КАПИТАЛЕН ПРОЕКТ

Првата катна гаража во Штип една недела е пуштена во функција, а сѐ уште нема најави за некаква судска постапка, иако уште лани, директорот на Центаро ...
МОНТАЖНИОТ ПАРКИНГ ЗАД ТЦ „БУЊАКОВЕЦ“ ЌЕ СТАНЕ КАТНА ГАРАЖА, ОД ОПШТИНА ЦЕНТАР ВЕЛАТ ДЕКА НЕДОСТАСУВААТ МНОГУ ПАРКИНГ МЕСТА

МОНТАЖНИОТ ПАРКИНГ ЗАД ТЦ „БУЊАКОВЕЦ“ ЌЕ СТАНЕ КАТНА ГАРАЖА, ОД ОПШТИНА ЦЕНТАР ВЕЛАТ ДЕКА НЕДОСТАСУВААТ МНОГУ ПАРКИНГ МЕСТА

Монтажниот паркинг зад ТЦ „Буњаковец“ ќе стане катна гаража. Ова се предвидува со развојната програма за 2024 година која Општина Центар ја усвои на п ...
ДИРЕКТОРОТ НА ДОМОТ НА КУЛТУРАТА ВО ШТИП ЈА САБОТИРА ИЗГРАДБАТА НА КАТНА ГАРАЖА И ВЕЛИ ДЕКА НЕ СКЛУЧИЛЕ ДОГОВОР ЗА ОДРЖУВАЊЕ НА МАКФЕСТ

ДИРЕКТОРОТ НА ДОМОТ НА КУЛТУРАТА ВО ШТИП ЈА САБОТИРА ИЗГРАДБАТА НА КАТНА ГАРАЖА И ВЕЛИ ДЕКА НЕ СКЛУЧИЛЕ ДОГОВОР ЗА ОДРЖУВАЊЕ НА МАКФЕСТ

Штипската полиција попладнево интервенираше кај Домот на кулурата „Ацо Шопов“ во Штип, каде што е започната изградба на катна гаража, затоа што директ ...
СЕ ПОТКОПУВААТ ТЕМЕЛИТЕ НА ШТИПСКИОТ ДОМ НА КУЛТУРАТА СО ИЗГРАДБАТА НА КАТНА ГАРАЖА, ВЕЛИ ДИРЕКТОРОТ ТРАЈКОВ, ГРАДОНАЧАЛНИКОТ ДЕМАНТИРА

СЕ ПОТКОПУВААТ ТЕМЕЛИТЕ НА ШТИПСКИОТ ДОМ НА КУЛТУРАТА СО ИЗГРАДБАТА НА КАТНА ГАРАЖА, ВЕЛИ ДИРЕКТОРОТ ТРАЈКОВ, ГРАДОНАЧАЛНИКОТ ДЕМАНТИРА

Зад Домот на културата „Ацо Шопов“ во Штип повеќе од еден месец се изведуваат градежни работи за изградба на катна гаража која ја гради Општината. Дир ...
МУЗЕЈ ЌЕ СЕ ГРАДИ НА ПЛОШТАДОТ ВО СТРУМИЦА СО ИЗМЕНИТЕ НА ДЕТАЛНИОТ ПЛАН ЗА ЦЕНТАРОТ НА ГРАДОТ

МУЗЕЈ ЌЕ СЕ ГРАДИ НА ПЛОШТАДОТ ВО СТРУМИЦА СО ИЗМЕНИТЕ НА ДЕТАЛНИОТ ПЛАН ЗА ЦЕНТАРОТ НА ГРАДОТ

Општина Струмица со измените на Деталниот урбаниситчки план за централното градско подрачје планира да се гради музеј на плоштадот. Се превдидува да б ...
ОПШТИНА КАРПОШ ЌЕ ВОВЕДУВА ЗОНСКО ПАРКИРАЊЕ НА ОРЦЕ НИКОЛОВ И КАРПОШ 1 ЗА ДА СЕ РЕШИ ПРОБЛЕМОТ СО БЛОКИРАНИ ТРОТОАРИ

ОПШТИНА КАРПОШ ЌЕ ВОВЕДУВА ЗОНСКО ПАРКИРАЊЕ НА ОРЦЕ НИКОЛОВ И КАРПОШ 1 ЗА ДА СЕ РЕШИ ПРОБЛЕМОТ СО БЛОКИРАНИ ТРОТОАРИ

Општина Карпош ќе воведува зонско паркирање во населбата Карпош 1 за да се реши проблемот со блокирани тротоари. На улицата Орце Николов во делот на О ...
ПЛАТЕНИОТ ПАРКИНГ Е ВОВЕДЕН ИЗБРЗАНО И СОЗДАДЕ УШТЕ ПОГОЛЕМ НЕРЕД, СМЕТААТ И ВЛАСТА И ОПОЗИЦИЈАТА ВО ВЕЛЕС

ПЛАТЕНИОТ ПАРКИНГ Е ВОВЕДЕН ИЗБРЗАНО И СОЗДАДЕ УШТЕ ПОГОЛЕМ НЕРЕД, СМЕТААТ И ВЛАСТА И ОПОЗИЦИЈАТА ВО ВЕЛЕС

И власта и опозицијата во Советот во Велес сметаат дека платениот паркинг во градот е воведен избрзано и без анализи. Одлуката беше донесена во ноемвр ...
КОСОВСКА ФИРМА НА 12 ЛОКАЦИИ ВО ОПШТИНА ЧАИР ЌЕ ГРАДИ КАТНИ ГАРАЖИ И ПОДЗЕМНИ ПАРКИНЗИ

КОСОВСКА ФИРМА НА 12 ЛОКАЦИИ ВО ОПШТИНА ЧАИР ЌЕ ГРАДИ КАТНИ ГАРАЖИ И ПОДЗЕМНИ ПАРКИНЗИ

Општина Чаир денеска потпиша меморандум со косовската фирма „Мабетекс“ за изградба на катни гаражи и подземни паркинзи во Општината. Според меморандум ...
ПОЖАРОТ ВО „РАГУЗА“ ИЗБУВНАЛ СРЕДЕ СВАДБА, НЕ СЕ ЗНАЕ ДАЛИ ИМА ПОВРЕДЕНИ

ПОЖАРОТ ВО „РАГУЗА“ ИЗБУВНАЛ СРЕДЕ СВАДБА, НЕ СЕ ЗНАЕ ДАЛИ ИМА ПОВРЕДЕНИ

Пожарот на отворениот ресторан „Рагуза“ најгоре на катната гаража „26 Јули“ во центарот на Скопје, избувнал среде свадба со гости. Нема официјална ...
1 2 3 4 10 / 36 НАПИСИ