Таг: Кавадарци

1 6 7 873 / 73 НАПИСИ
ДЕГУСТАЦИЈА НА ВИНО ОД ГОДИНЕШНАТА БЕРБА НА ФЕСТИВАЛОТ НА МЛАДО ВИНО ВО „ТИКВЕШ“

ДЕГУСТАЦИЈА НА ВИНО ОД ГОДИНЕШНАТА БЕРБА НА ФЕСТИВАЛОТ НА МЛАДО ВИНО ВО „ТИКВЕШ“

Љубителите на виното викендов имаа можност да присуствуваат на првото отворање на бочвите со вино од годинешната берба, кое традиционално се одржува в ...
ДИМЕ СПАСОВ МОЛЧИ ЗА МОНСТРУМОТ ОД КАВАДАРЦИ, СЛУЖБЕНИЦИ ВЕЌЕ ОСУДЕНИ ЗА НЕСОВЕСНА РАБОТА, ЗАДОЛЖЕНИ ЗА ПОМОШ И НА ВРЗУВАНАТА И ГОРЕНА ЖЕНА

ДИМЕ СПАСОВ МОЛЧИ ЗА МОНСТРУМОТ ОД КАВАДАРЦИ, СЛУЖБЕНИЦИ ВЕЌЕ ОСУДЕНИ ЗА НЕСОВЕСНА РАБОТА, ЗАДОЛЖЕНИ ЗА ПОМОШ И НА ВРЗУВАНАТА И ГОРЕНА ЖЕНА

Министерството за труд и социјална политика молчи за случајот на монструмот од Кавадарци кој на жената и ископал гроб под креветот и врзана за кредене ...
СО БОЕЊЕ НА КАНЦЕЛАРИЈАТА НА ГРАДОНАЧАЛНИКОТ ЗАВРШИ ПРОТЕСТОТ ВО СКОПЈЕ

СО БОЕЊЕ НА КАНЦЕЛАРИЈАТА НА ГРАДОНАЧАЛНИКОТ ЗАВРШИ ПРОТЕСТОТ ВО СКОПЈЕ

Демонстрациите во Скопје завршија со боење на бараката каде што е сместена градската администрација и Кабинетот на градоначалникот на Скопје Коце Трај ...
1 6 7 873 / 73 НАПИСИ