Таг: кластер

ДЕВЕТМИНА БИТОЛЧАНИ ЗАБОЛЕНИ ОД КОВИД-19 НЕ СПАЃААТ ВО НИЕДЕН КЛАСТЕР И НЕ ДАВААТ ПОДАТОК ЗА ПОВРЗАНОСТ СО ДРУГИ СЛУЧАИ

ДЕВЕТМИНА БИТОЛЧАНИ ЗАБОЛЕНИ ОД КОВИД-19 НЕ СПАЃААТ ВО НИЕДЕН КЛАСТЕР И НЕ ДАВААТ ПОДАТОК ЗА ПОВРЗАНОСТ СО ДРУГИ СЛУЧАИ

Во Битола има четири активни кластери со КОВИД-19, кај кои болеста е пренесена во семејствата. Од 16 лица кај кои болеста е во тек, девет не спаѓаат в ...
14 ЗАБОЛЕНИ СО КОВИД-19 ОД СВАДБА ВО СКОПЈЕ НЕ ГИ ДАВААТ КОНТАКТИТЕ

14 ЗАБОЛЕНИ СО КОВИД-19 ОД СВАДБА ВО СКОПЈЕ НЕ ГИ ДАВААТ КОНТАКТИТЕ

Во Скопје има 20 големи кластери од прослави и собири, а во цела земја 40, кажа директорката на Државниот здравствен и санитарен инспекторат Ирина Сот ...
УШТЕ 7 РЕСЕНЧАНИ ПОЗИТИВНИ НА КОВИД-19, ЗА ШЕСТ ДЕНА 32 ЗАБОЛЕНИ, БОЛЕСТА СЕ ШИРИ ПРЕКУ НЕКОЛКУ НЕПОВРЗАНИ КЛАСТЕРИ

УШТЕ 7 РЕСЕНЧАНИ ПОЗИТИВНИ НА КОВИД-19, ЗА ШЕСТ ДЕНА 32 ЗАБОЛЕНИ, БОЛЕСТА СЕ ШИРИ ПРЕКУ НЕКОЛКУ НЕПОВРЗАНИ КЛАСТЕРИ

Уште седум новозаболени од КОВИД-19 се регистрирани денес на територијата на Општина Ресен. Градот кој три месеци немаше ни еден инфициран, денес е тр ...
ТЕТОВО ИМА ТРИ НОВИ КЛАСТЕРИ ЗАРАЗЕНИ СО КОРOНАВИРУС, А ПОЛИЦИЈАТА САМО ШЕТА СО РАЗГЛАС МЕЃУ ГРУПИТЕ ЛУЃЕ БЕЗ МАСКИ

ТЕТОВО ИМА ТРИ НОВИ КЛАСТЕРИ ЗАРАЗЕНИ СО КОРOНАВИРУС, А ПОЛИЦИЈАТА САМО ШЕТА СО РАЗГЛАС МЕЃУ ГРУПИТЕ ЛУЃЕ БЕЗ МАСКИ

Ниту 10-те новозаболени од КОВИД-19 во Тетовскиот Регион не се накоја голема причина за загриженост кај тетовци. На два дена пред празникот Рамазан ба ...
ЧЕТВОРИЦА ОД ПЕТТЕМИНА НОВОЗАРАЗЕНИ СО КОВИД-19 ВО ВЕЛЕС РАБОТАТ ВО СКОПЈЕ

ЧЕТВОРИЦА ОД ПЕТТЕМИНА НОВОЗАРАЗЕНИ СО КОВИД-19 ВО ВЕЛЕС РАБОТАТ ВО СКОПЈЕ

Во Велес изминатото деноноќие се регистрирани пет нови заразени со КОВИД-19, додека вчера имаше еден случај. Од Центарот за јавно здравје од Велес вел ...
ПОД КОНТРОЛА Е КЛАСТЕРОТ НА ЗАРАЗАТА СО КОВИД-19 ВО ВЕЛЕС, КАЖА ФИЛИПЧЕ 

ПОД КОНТРОЛА Е КЛАСТЕРОТ НА ЗАРАЗАТА СО КОВИД-19 ВО ВЕЛЕС, КАЖА ФИЛИПЧЕ 

Дваесет и четири лица за четири дена се регистрирани како новозаразени со КОВИД-19 во Велес. Повеќето од нив потекнуваат од текстилна фабрика, а има с ...
ГОЛЕМ СОБИР НА ЕВАНГЕЛИСТИЧКИ ВЕРНИЦИ ВО МИЛУЗ ГО ПРЕДИЗВИКАЛ НАЈГОЛЕМОТО ШИРЕЊЕ НА КОРОНАВИРУСОТ ВО ФРАНЦИЈА

ГОЛЕМ СОБИР НА ЕВАНГЕЛИСТИЧКИ ВЕРНИЦИ ВО МИЛУЗ ГО ПРЕДИЗВИКАЛ НАЈГОЛЕМОТО ШИРЕЊЕ НА КОРОНАВИРУСОТ ВО ФРАНЦИЈА

Годишен петдневен собир во средината на февруари, во евангелистичка суперцрква во Милуз, на кој присуствувале стотици верници од цел свет, го иницирал ...
7 / 7 НАПИСИ