Таг: Клиничка болница

1 2 3 10 / 27 НАПИСИ
ВЛАДАТА ПО БРЗА ПОСТАПКА ЌЕ ДОНЕСЕ ОДЛУКА ЗА ДОИЗГРАДБА НА НОВАТА КЛИНИЧКА БОЛНИЦА ВО ШТИП НА КОЈА НЕКОЛКУ ГОДИНИ НИШТО НЕ СЕ РАБОТИ, А БЕШЕ НАЈКАПИТАЛЕН ОБЈЕКТ

ВЛАДАТА ПО БРЗА ПОСТАПКА ЌЕ ДОНЕСЕ ОДЛУКА ЗА ДОИЗГРАДБА НА НОВАТА КЛИНИЧКА БОЛНИЦА ВО ШТИП НА КОЈА НЕКОЛКУ ГОДИНИ НИШТО НЕ СЕ РАБОТИ, А БЕШЕ НАЈКАПИТАЛЕН ОБЈЕКТ

Новата Клиничка болница во Штип која е во изградба, но со години тапка во место, денеска на првиот работен ден на новата влада ја посетија премиерот Х ...
МИНИСТЕРОТ ЗА ЗДРАВСТВО МЕЏИТИ ВО ШТИП ПУШТИ ВО УПОТРЕБА ЛАПАРОСКОПСКА И ЕНДОСКОПСКА АПАРАТУРА, НО НЕ КАЖА КОГА ЌЕ БИДАТ ГОТОВИ КЛИНИЧКАТА БОЛНИЦА И АКЦЕЛЕРАТОРОТ КОИ ПОЧНАА ДА СЕ ГРАДАТ ПРЕД 8 И 10 ГОДИНИ

МИНИСТЕРОТ ЗА ЗДРАВСТВО МЕЏИТИ ВО ШТИП ПУШТИ ВО УПОТРЕБА ЛАПАРОСКОПСКА И ЕНДОСКОПСКА АПАРАТУРА, НО НЕ КАЖА КОГА ЌЕ БИДАТ ГОТОВИ КЛИНИЧКАТА БОЛНИЦА И АКЦЕЛЕРАТОРОТ КОИ ПОЧНАА ДА СЕ ГРАДАТ ПРЕД 8 И 10 ГОДИНИ

Министерот за здравство Фатмир Меџити во Штип пушти во употреба лапароскопска и ендоскопска апаратура во вредност од 11 милиони денари со која ќе се в ...
КЛИНИЧКАТА БОЛНИЦА ВО БИТОЛА НЕДОСТИГОТ НА СПЕЦИЈАЛИСТИ ГО НАДОПОЛНУВА СО ВИЗИТИНГ ДОКТОРИ ОД СКОПЈЕ

КЛИНИЧКАТА БОЛНИЦА ВО БИТОЛА НЕДОСТИГОТ НА СПЕЦИЈАЛИСТИ ГО НАДОПОЛНУВА СО ВИЗИТИНГ ДОКТОРИ ОД СКОПЈЕ

Со осум визитинг специјалисти доктори од скопските клиники и институти, Клиничката болница од Битола го надополни недостигот на лекарски кадар на Одде ...
НА АНЕСТЕЗИОЛОГОТ ТИКТОКЕР ДВА ПАТИ МУ БИЛА ОДБИЕНА НОСТРИФИКАЦИЈА НА СПЕЦИЈАЛИЗАЦИЈАТА ОД ПРИШТИНА

НА АНЕСТЕЗИОЛОГОТ ТИКТОКЕР ДВА ПАТИ МУ БИЛА ОДБИЕНА НОСТРИФИКАЦИЈА НА СПЕЦИЈАЛИЗАЦИЈАТА ОД ПРИШТИНА

Петочлена комисија од еминентни професори од Катедрата на анестезија на Медицинскиот факултет на скопскиот Универзитет „Св. Кирил и Методиј“ во 2014 с ...
ШВАЈЦАРСКИ ИСЕЛЕНИК ОД ТЕТОВО ДОНИРА 5 ИНКУБАТОРИ ЗА ТЕТОВСКАТА КЛИНИЧКА БОЛНИЦА

ШВАЈЦАРСКИ ИСЕЛЕНИК ОД ТЕТОВО ДОНИРА 5 ИНКУБАТОРИ ЗА ТЕТОВСКАТА КЛИНИЧКА БОЛНИЦА

Гинеколошкиот оддел на Клиничката болница во Тетово наскоро ќе добие вредна донација од 5 инкубатори. Оваа донација, чија вредност е над 163 илјади шв ...
ЗА 2,5 ГОДИНИ ОД ШТИПСКАТА БОЛНИЦА СИ ЗАМИНАЛЕ 20 ДОКТОРИ И УШТЕ 50 СЕСТРИ И ДРУГИ ВРАБОТЕНИ, ОДЛИВОТ ЌЕ ПРОДОЛЖИ ПО НОВА ГОДИНА

ЗА 2,5 ГОДИНИ ОД ШТИПСКАТА БОЛНИЦА СИ ЗАМИНАЛЕ 20 ДОКТОРИ И УШТЕ 50 СЕСТРИ И ДРУГИ ВРАБОТЕНИ, ОДЛИВОТ ЌЕ ПРОДОЛЖИ ПО НОВА ГОДИНА

Од Штипската клиничка болница изминативе 2,5 години си заминаа 70 вработени, а со отворањето на нови приватни здравствени установи и ординации, по Нов ...
ЈАПОНИЈА Ѝ КУПИ РЕНДГЕН АПАРАТ ОД 56 ИЛЈАДИ ЕВРА НА ШТИПСКАТА КЛИНИЧКА БОЛНИЦА

ЈАПОНИЈА Ѝ КУПИ РЕНДГЕН АПАРАТ ОД 56 ИЛЈАДИ ЕВРА НА ШТИПСКАТА КЛИНИЧКА БОЛНИЦА

Инфективното одделение на Клиничката болница во Штип доби нов мобилен рендген апарат како донација од јапонската влада во вредност од 56.000 евра. Сег ...
ШТИПСКА ОРТОПЕДИЈА БАРА ПОВЕЌЕ ПАРИ ОД МИНИСТЕРСТВОТО ЗА ЗДРАВСТВО ОТИ РАБОТИ ПОВЕЌЕ ОД ДРУГИТЕ, А ДОБИВА ПОМАЛКУ

ШТИПСКА ОРТОПЕДИЈА БАРА ПОВЕЌЕ ПАРИ ОД МИНИСТЕРСТВОТО ЗА ЗДРАВСТВО ОТИ РАБОТИ ПОВЕЌЕ ОД ДРУГИТЕ, А ДОБИВА ПОМАЛКУ

Ортопедското одделение во Клиничката болница во Штип континуирано е полно со пациенти од цела Источна Македонија, а Ортопедската амбуланта е секојднев ...
СЕ ЗАТВОРА МОДУЛАРНАТА БОЛНИЦА ВО ШТИП, БОЛНИТЕ ЌЕ СЕ ПРИМААТ НА РЕНОВИРАНОТО ИНФЕКТИВНО ОДДЕЛЕНИЕ

СЕ ЗАТВОРА МОДУЛАРНАТА БОЛНИЦА ВО ШТИП, БОЛНИТЕ ЌЕ СЕ ПРИМААТ НА РЕНОВИРАНОТО ИНФЕКТИВНО ОДДЕЛЕНИЕ

Клиничката болница во Штип завршува со првата фаза од реновирањето на старата зграда на Инфективното одделение која во изминатите неколку месеци не пр ...
ГИ ПРЕСЕКЛЕ ЦЕВКИТЕ ЗА ДОВОД НА КИСЛОРОД ВО ТЕТОВСКАТА БОЛНИЦА, ЗАГРОЗЕНИ ЖИВОТИТЕ НА 120 КОВИД ПАЦИЕНТИ

ГИ ПРЕСЕКЛЕ ЦЕВКИТЕ ЗА ДОВОД НА КИСЛОРОД ВО ТЕТОВСКАТА БОЛНИЦА, ЗАГРОЗЕНИ ЖИВОТИТЕ НА 120 КОВИД ПАЦИЕНТИ

Избегната е голема трагедија, кога ноќеска 120 ковид пациенти кои се хоспитализирани во тетовската Клиничка болница, можеле да останат без кислородна ...
1 2 3 10 / 27 НАПИСИ