Таг: компјутерски томограф

БОЛНИЦАТА „8 СЕПТЕМВРИ“ СЕ СНАОЃА СО СТАР ТОМОГРАФ КОЈ ИМ ГО ОСТАВИЛ ЖАН МИТРЕВ КОГА ЈА СЕЛЕЛ „ФИЛИП ВТОРИ“

БОЛНИЦАТА „8 СЕПТЕМВРИ“ СЕ СНАОЃА СО СТАР ТОМОГРАФ КОЈ ИМ ГО ОСТАВИЛ ЖАН МИТРЕВ КОГА ЈА СЕЛЕЛ „ФИЛИП ВТОРИ“

Градската општа болница „8 Септември“ во Скопје мораше да стави во употреба стар компјутерски томограф кој е наменет само за итни случаи и само за пац ...
БОЛНИЦАТА „8 СЕПТЕМВРИ“ ОСТАНА БЕЗ ДВАТА КОМПЈУТЕРСКИ ТОМОГРАФА, ИТНИТЕ И ТЕШКИ СЛУЧАИ ГИ ПРЕПРАЌААТ ВО КЛИНИЧКИ ЦЕНТАР

БОЛНИЦАТА „8 СЕПТЕМВРИ“ ОСТАНА БЕЗ ДВАТА КОМПЈУТЕРСКИ ТОМОГРАФА, ИТНИТЕ И ТЕШКИ СЛУЧАИ ГИ ПРЕПРАЌААТ ВО КЛИНИЧКИ ЦЕНТАР

Градската општа болница „8 септември“ во Скопје работи без компјутерски томограф, откако се потроши катодната цевка и на вториот апарат. Итните случаи ...
НОВИОТ ТРАУМА ОДДЕЛ ВО „8 СЕПТЕМВРИ“ ЌЕ СЕ ЗАТВОРИ КОГА ЌЕ СИ ЗАМИНАТ ПОВРЕДЕНИТЕ ОД НЕСРЕЌАТА КАЈ ЛАСКАРЦИ

НОВИОТ ТРАУМА ОДДЕЛ ВО „8 СЕПТЕМВРИ“ ЌЕ СЕ ЗАТВОРИ КОГА ЌЕ СИ ЗАМИНАТ ПОВРЕДЕНИТЕ ОД НЕСРЕЌАТА КАЈ ЛАСКАРЦИ

Болничкиот дел на новиот оддел за трауматологија во Градската општа болница „8 Септември“ во Скопје профункционира во полн капацитет само додека таму ...
ПО ЕДНА ГОДИНА ПРОРАБОТЕ КОМПЈУТЕРСКИОТ ТОМОГРАФ ВО ВЕЛЕШКАТА БОЛНИЦА

ПО ЕДНА ГОДИНА ПРОРАБОТЕ КОМПЈУТЕРСКИОТ ТОМОГРАФ ВО ВЕЛЕШКАТА БОЛНИЦА

По една година пауза повторно проработи компјутерскиот томограф во велешката болница. Новата катодна цевка, која ја набави Министерството за здравство ...
КОМПЈУТЕРСКИОТ ТОМОГРАФ ВО ВЕЛЕШКАТА БОЛНИЦА 8 МЕСЕЦИ НЕ РАБОТИ, ИТНИТЕ СЛУЧАИ ГИ ПРАЌААТ ВО СКОПЈЕ

КОМПЈУТЕРСКИОТ ТОМОГРАФ ВО ВЕЛЕШКАТА БОЛНИЦА 8 МЕСЕЦИ НЕ РАБОТИ, ИТНИТЕ СЛУЧАИ ГИ ПРАЌААТ ВО СКОПЈЕ

Осум месеци не работи компјутерскиот томограф во болницата во Велес, бидејќи болницата нема пари да го поправи. Сообраќајката на брачен пар од Бито ...
НА РАДИОЛОГИЈА ДВАТА ТОМОГРАФА РАСИПАНИ, ВО „8 СЕПТЕМВРИ“ СЕ СНИМА ВО ТРИ СМЕНИ

НА РАДИОЛОГИЈА ДВАТА ТОМОГРАФА РАСИПАНИ, ВО „8 СЕПТЕМВРИ“ СЕ СНИМА ВО ТРИ СМЕНИ

На Клиниката за радиологија еден месец не се прават снимања на компјутерски томограф, оти двата апарата се во дефект. Сите пациенти на кои им е потреб ...
ГРАДСКАТА БОЛНИЦА ВО СКОПЈЕ ТРИ МЕСЕЦИ БЕШЕ БЕЗ ТОМОГРАФ ПОРАДИ ПРОБЛЕМ СО ТЕНДЕРСКАТА ДОКУМЕНТАЦИЈА

ГРАДСКАТА БОЛНИЦА ВО СКОПЈЕ ТРИ МЕСЕЦИ БЕШЕ БЕЗ ТОМОГРАФ ПОРАДИ ПРОБЛЕМ СО ТЕНДЕРСКАТА ДОКУМЕНТАЦИЈА

БИРОКРАТИЈАТА ПОВАЖНА ОД ЗДРАВЈЕТО – Серија текстови за корупцијата во здравството (4) Градската општа болница „8-ми септември" првите три месеци од ...
7 / 7 НАПИСИ