Таг: Константин Георгиевски

КОНСТАНТИН ГЕОРГИЕСКИ ОД СДСМ Е НОВИОТ ГРАДОНАЧАЛНИК НА ОХРИД, СО 4.000 ГЛАСОВИ ПРЕДНОСТ

КОНСТАНТИН ГЕОРГИЕСКИ ОД СДСМ Е НОВИОТ ГРАДОНАЧАЛНИК НА ОХРИД, СО 4.000 ГЛАСОВИ ПРЕДНОСТ

Константин Георгиески, лекар - интернист, од коалицијата на СДСМ е новиот градоначалник на Охрид. Тој освои близу 16.000 гласови и убедливо го победи ...
ЏАБЕ СЕ БУНАТ, ХОТЕЛОТ ВО ЛАГАДИН Е ЗАВРШЕНА РАБОТА, ВЕЛИ В. Д. ГРАДОНАЧАЛНИКОТ НА ОХРИД ГЕОРГИЕСКИ

ЏАБЕ СЕ БУНАТ, ХОТЕЛОТ ВО ЛАГАДИН Е ЗАВРШЕНА РАБОТА, ВЕЛИ В. Д. ГРАДОНАЧАЛНИКОТ НА ОХРИД ГЕОРГИЕСКИ

Невладините организации, активистите, граѓаните за објектот кај Лагадин требало да делуваат кога се носел Деталниот урбанистички план, а сега кога веќ ...
В.Д. ГРАДОНАЧАЛНИК НА ОХРИД E КОНСТАНТИН ГЕОРГИЕВСКИ, ЗАМЕНИКОТ НА ПОКОЈНИОТ СТОЈАНОСКИ

В.Д. ГРАДОНАЧАЛНИК НА ОХРИД E КОНСТАНТИН ГЕОРГИЕВСКИ, ЗАМЕНИКОТ НА ПОКОЈНИОТ СТОЈАНОСКИ

Константин Георгивески е в.д градоначалник на Охрид, кој досега беше заменик на покојниот Јован Стојаноски. Вака денес одлучија советниците на Советот ...
АМБУЛАНТАТА „МАЛАРИЧНА“ ВО ОХРИД ЌЕ СЕ ЗАМЕНИ СО НОВ ЗДРАВСТВЕН ДОМ, НАЈАВИ ФИЛИПЧЕ

АМБУЛАНТАТА „МАЛАРИЧНА“ ВО ОХРИД ЌЕ СЕ ЗАМЕНИ СО НОВ ЗДРАВСТВЕН ДОМ, НАЈАВИ ФИЛИПЧЕ

Охрид ќе добие нов Здравствен дом во рамки на Општата болница, а старата и нефункционална амбуланата, позната меѓу Охриѓани како “Маларична”, ќе биде ...
4 / 4 НАПИСИ