Таг: коронавирус

1 2 3 4 5 332 30 / 3311 НАПИСИ
ЗА ТРИ ДЕНА ВКУПНО 4 ПОЧИНАТИ ОД КОВИД И 389 ПОЗИТИВНИ ОД 1.561 ТЕСТ

ЗА ТРИ ДЕНА ВКУПНО 4 ПОЧИНАТИ ОД КОВИД И 389 ПОЗИТИВНИ ОД 1.561 ТЕСТ

Во последните 3 дена (од 26 до 28 август) починаа вкупно 4 болни од ковид, а регистрирани се 389 позитивни од 1.561 тест од кои 94 реинфекции, соопшти ...
ВКУПНО 5 ПОЧИНАТИ ОД КОРОНАВИРУС И 252 ПОЗИТИВНИ ОД 867 ТЕСТОВИ

ВКУПНО 5 ПОЧИНАТИ ОД КОРОНАВИРУС И 252 ПОЗИТИВНИ ОД 867 ТЕСТОВИ

Вкупно 5 починати од коронавирус и 252 позитивни од 867 тестови од кои 59 реинфекции се регистрирани за 24 часа, соопшти Министерството за здравство. ...
ВКУПНО 7 ПОЧИНАТИ И 313 ПОЗИТИВНИ НА КОВИД ОД 972 ТЕСТОВИ

ВКУПНО 7 ПОЧИНАТИ И 313 ПОЗИТИВНИ НА КОВИД ОД 972 ТЕСТОВИ

Вкупно 7 починати од ковид и уште 313 позитивни од 972 тестови од кои 79 реинфекции се регистрирани за 24 часа, соопшти Министерството за здравство. ...
ВКУПНО 6 ПОЧИНАТИ И УШТЕ 381 ПОЗИТИВЕН ОД 1.131 ТЕСТОВИ

ВКУПНО 6 ПОЧИНАТИ И УШТЕ 381 ПОЗИТИВЕН ОД 1.131 ТЕСТОВИ

Вкупно 6 починати од ковид и уште 381 позитивен од 1.131 тестови од кои 80 реинфекции се регистрирани за 24 часа, соопшти Министерството за здравство. ...
ВКУПНО 5 ПОЧИНАТИ ОД КОРОНАВИРУС И УШТЕ 429 ПОЗИТИВНИ ОД 1.284 ТЕСТОВИ

ВКУПНО 5 ПОЧИНАТИ ОД КОРОНАВИРУС И УШТЕ 429 ПОЗИТИВНИ ОД 1.284 ТЕСТОВИ

Вкупно 5 починати од коронавирус и уште 429 позитивни од 1.284 тестови од кои 95 реинфекции се регистрирани за 24 часа, соопшти Министерството за здра ...
ЗА ТРИ ДЕНА ДЕСЕТ ПОЧИНАТИ ОД КОВИД И УШТЕ 614 ПОЗИТИВНИ ОД 1.804 ТЕСТОВИ

ЗА ТРИ ДЕНА ДЕСЕТ ПОЧИНАТИ ОД КОВИД И УШТЕ 614 ПОЗИТИВНИ ОД 1.804 ТЕСТОВИ

Во последните 3 дена (од 19 до 21 август) починаа 10 болни од ковид-19, а од 1.804 тестови регистрирани се 614 нови случаи, од кои 132 реинфекции, соо ...
ТРОЈЦА ПОЧИНАТИ ДО КОВИД И 473 НОВОЗАРАЗЕНИ ОД 1.131 ТЕСТ

ТРОЈЦА ПОЧИНАТИ ДО КОВИД И 473 НОВОЗАРАЗЕНИ ОД 1.131 ТЕСТ

Ттојца починати од ковид и 473 новозаразени од 1.131 тест од кои 114 реинфекции се регистрирани за 24 часа, соопшти Министерството за здравство. Во ...
ВКУПНО 8 ПОЧИНАТИ ОД КОРОНАВИРУС И УШТЕ 491 ПОЗИТИВЕН ОД 1.108 ТЕСТОВИ

ВКУПНО 8 ПОЧИНАТИ ОД КОРОНАВИРУС И УШТЕ 491 ПОЗИТИВЕН ОД 1.108 ТЕСТОВИ

Вкупно 5 починати од коронавирус и уште 491 позитивен од 1.108 тестови од кои 139 реинфекции се регистрирани за 24 часа, соопшти Министерството за здр ...
ВКУПНО ТРИ ПОЧИНАТИ ОД КОВИД  И 521 ПОЗИТИВЕН ОД 1.231 ТЕСТ

ВКУПНО ТРИ ПОЧИНАТИ ОД КОВИД И 521 ПОЗИТИВЕН ОД 1.231 ТЕСТ

Вкупно 3 починати од ковид и уште 521 позитивен од 1.231 тестови од кои 120 реинфекции, се регистрирани за 24 часа, соопшти Министерството за здравств ...
ДВАЈЦА ПОЧИНАТИ И 590 ПОЗИТИВНИ НА КОВИД, В БОЛНИЦА СЕ 199 БОЛНИ, ЗА 10 ОТСТО ПОВЕЌЕ ОД МИНАТАТА НЕДЕЛА

ДВАЈЦА ПОЧИНАТИ И 590 ПОЗИТИВНИ НА КОВИД, В БОЛНИЦА СЕ 199 БОЛНИ, ЗА 10 ОТСТО ПОВЕЌЕ ОД МИНАТАТА НЕДЕЛА

Двајца починати од коронавирус и уште 590 позитивни од 1.593 тестови од кои 142 реинфекции се регистрирани во последните 24 часа, соопшти Министерство ...
1 2 3 4 5 332 30 / 3311 НАПИСИ