Таг: коронавирус

1 2 3 4 289 20 / 2884 НАПИСИ
18-ГОДИШНО И 23-ГОДИШНО ЛИЦЕ ОД СКОПЈЕ МЕЃУ 41 ПОЧИНАТ ОД КОРОНАВИРУС, УШТЕ 539 ПОЗИТИВНИ

18-ГОДИШНО И 23-ГОДИШНО ЛИЦЕ ОД СКОПЈЕ МЕЃУ 41 ПОЧИНАТ ОД КОРОНАВИРУС, УШТЕ 539 ПОЗИТИВНИ

Осумнаесетгодишно и 23-годишно лице од Скопје се меѓу 41 починат пациент од ковид-19 во изминативе 24 часа. Од направени 5.589 тестирање, а регистрира ...
29 ПОЧИНАТИ, УШТЕ 561 СЛУЧАЈ НА КОВИД-19 ОД 4.384 ТЕСТОВИ

29 ПОЧИНАТИ, УШТЕ 561 СЛУЧАЈ НА КОВИД-19 ОД 4.384 ТЕСТОВИ

Нови 561 случаи на ковид-19 се регистрирани во изминатите 24 часа од направени 4.384 тестирање, а починаа 29 лица, соопшти Министерството за здравство ...
28 ПОЧИНАТИ ОД КОВИД-19 ОД 45 ДО 87 ГОДИНИ, УШТЕ 557 БОЛНИ ОД 3.885 ТЕСТОВИ

28 ПОЧИНАТИ ОД КОВИД-19 ОД 45 ДО 87 ГОДИНИ, УШТЕ 557 БОЛНИ ОД 3.885 ТЕСТОВИ

Дваесет и осум лица починаа од ковид-19 во последните 24 часа, а регистрирани се 557 нови болни од 3.885 тестови, стои во денешниот извештај на Минист ...
ХОЛАНДИЈА ГО УКИНУВА КАРАНТИНОТ ЗА ЦЕЛОСНО ВАКЦИНИРАНИТЕ МАКЕДОНСКИ ГРАЃАНИ

ХОЛАНДИЈА ГО УКИНУВА КАРАНТИНОТ ЗА ЦЕЛОСНО ВАКЦИНИРАНИТЕ МАКЕДОНСКИ ГРАЃАНИ

Холандија објави дека целосно вакцинираните македонски граѓани веќе нема да мора да одат во карантин при влегувањето во земјата. Оваа обврска ќе биде ...
32 ПОЧИНАТИ ОД КОВИД-19, 617 НОВИ СЛУЧАИ ОД 4.621 ТЕСТ

32 ПОЧИНАТИ ОД КОВИД-19, 617 НОВИ СЛУЧАИ ОД 4.621 ТЕСТ

Уште 32 лица починаа од компликации на ковид-19. Починатите се на возраст од 40 до 86 години и се 10 лица од Скопје (83г, 75г, 74г, 73г, 71г, 69г, 69г ...
25-ГОДИШНО ЛИЦЕ ОД ДЕМИР КАПИЈА МЕЃУ 30-ТЕ ПОЧИНАТИ ОД КОВИД-19, УШТЕ 572 БОЛНИ ОД 4.511 ТЕСТОВИ

25-ГОДИШНО ЛИЦЕ ОД ДЕМИР КАПИЈА МЕЃУ 30-ТЕ ПОЧИНАТИ ОД КОВИД-19, УШТЕ 572 БОЛНИ ОД 4.511 ТЕСТОВИ

Триесет лица на возраст од 25 до 88 година починаа изминативе 24 часа од компликации од ковид-19. Починати се 10 лица од Скопје (88г, 76г, 74г, 74г, 7 ...
УШТЕ 18 ПОЧИНАТИ ОД КОРОНАВИРУС И 183 ПОЗИТИВНИ ОД 2.035 ТЕСТОВИ

УШТЕ 18 ПОЧИНАТИ ОД КОРОНАВИРУС И 183 ПОЗИТИВНИ ОД 2.035 ТЕСТОВИ

Осумнаесет починати од коронаворус од 52 до 85 години и 183 нови случаи од 2.035 тестирања се регистрирани во послединте 24 часа, соопшти Министерство ...
30 ПОЧИНАТИ ОД КОВИД-19 ОД 23 ДО 90 ГОДИНИ, УШТЕ 577 БОЛНИ ОД 5.362 ТЕСТА

30 ПОЧИНАТИ ОД КОВИД-19 ОД 23 ДО 90 ГОДИНИ, УШТЕ 577 БОЛНИ ОД 5.362 ТЕСТА

Триесет лица починаа по компликации од ковид-19 изминатите 24 часа, а од 5.362 тестирања регистрирани се 577 нови случаи, вели Министерството за здрав ...
ДАНСКА ДЕНЕСКА ГИ УКИНУВА СИТЕ КОРОНАМЕРКИ, УСПЕХОТ СЕ ДОЛЖИ НА ВАКЦИНИРАЊЕТО И ГОЛЕМАТА ДОВЕРБА ВО ОПШТЕСТВОТО

ДАНСКА ДЕНЕСКА ГИ УКИНУВА СИТЕ КОРОНАМЕРКИ, УСПЕХОТ СЕ ДОЛЖИ НА ВАКЦИНИРАЊЕТО И ГОЛЕМАТА ДОВЕРБА ВО ОПШТЕСТВОТО

Данска денеска ги укинува сите преостанати коронамерки, станувајќи прва држава од Европската Унија која целосно се враќа во претпандемискиот живот. ...
18-ГОДИШНО ЛИЦЕ ОД ГЕВГЕЛИЈА Е МЕЃУ 31 ПОЧИНАТ ОД КОВИД-19, УШТЕ 256 ПОЗИТИВНИ ОД 2.778 ТЕСТОВИ

18-ГОДИШНО ЛИЦЕ ОД ГЕВГЕЛИЈА Е МЕЃУ 31 ПОЧИНАТ ОД КОВИД-19, УШТЕ 256 ПОЗИТИВНИ ОД 2.778 ТЕСТОВИ

Осумнаесестгодишно лице од Гевгелија е меѓу 31 починат од ковид-19 во последниве 24 часа, а регистрирани се 256 нови случаи од 2.778 тестирања, соопшт ...
1 2 3 4 289 20 / 2884 НАПИСИ