Таг: кредитирање

НОВИОТ КЛИНИЧКИ ЦЕНТАР ЌЕ ЧИНИ МЕЃУ 430 И 480 МИЛИОНИ ЕВРА, ИЗГРАДБАТА ЌЕ ПОЧНЕ ДО КРАЈОТ НА ГОДИНАТА, ВЕЛИ ФИЛИПЧЕ

НОВИОТ КЛИНИЧКИ ЦЕНТАР ЌЕ ЧИНИ МЕЃУ 430 И 480 МИЛИОНИ ЕВРА, ИЗГРАДБАТА ЌЕ ПОЧНЕ ДО КРАЈОТ НА ГОДИНАТА, ВЕЛИ ФИЛИПЧЕ

Изградбата на новиот клинички центар ќе чини меѓу 430 и 480 милиони евра и бараме начин на кредитирање, вели министерот за здравство Венко Филипче. ...
КРЕДИТИРАЊЕ НА ГАСИФИКАЦИЈАТА БАРААТ ЕКОЛОГИСТИТЕ ВО КУМАНОВО

КРЕДИТИРАЊЕ НА ГАСИФИКАЦИЈАТА БАРААТ ЕКОЛОГИСТИТЕ ВО КУМАНОВО

Државата и општините да издвојуваат повеќе пари за субвенционирање и кредитирање на гасификацијата на домаќинставата и фирмите, ако сакаат широка прим ...
„ШПАРКАСЕ БАНКА“ ЈА ПОЧНУВА ПРОГРАМАТА „ЧЕКОР ПО ЧЕКОР“ ЗА ПОДДРШКА НА МЛАДИ ПРЕТПРИЕМАЧИ

„ШПАРКАСЕ БАНКА“ ЈА ПОЧНУВА ПРОГРАМАТА „ЧЕКОР ПО ЧЕКОР“ ЗА ПОДДРШКА НА МЛАДИ ПРЕТПРИЕМАЧИ

Одбележувајќи ја десетгодишнината од своето присуство во Македонија, „Шпаркасе банка“ ја стартува првата акцелераторска програма за поддршка и реализа ...
3 / 3 НАПИСИ