Таг: лажни

ЕУ СЕРТИФИКАТИТЕ ЗА ВАКЦИНАЦИЈА ТРЕБА ДА СЕ ОБНОВАТ ОТИ СЕ НАПРАВЕНИ ЛАЖНИ ЗА ПРИМЕНА ВАКЦИНА ВО МАКЕДОНИЈА

ЕУ СЕРТИФИКАТИТЕ ЗА ВАКЦИНАЦИЈА ТРЕБА ДА СЕ ОБНОВАТ ОТИ СЕ НАПРАВЕНИ ЛАЖНИ ЗА ПРИМЕНА ВАКЦИНА ВО МАКЕДОНИЈА

Граѓаните кои имаат ЕУ сертификат за вакцинација треба да го обноват бидејќи се појавиле лажни. Како што велат од Министерството за здравство, станува ...
ЛЕКАР ВО ГОСТИВАРСКАТА БОЛНИЦА ПРОДАВАЛ ЛАЖНИ НЕГАТИВНИ ПЦР ТЕСТОВИ ЗА КОВИД-19

ЛЕКАР ВО ГОСТИВАРСКАТА БОЛНИЦА ПРОДАВАЛ ЛАЖНИ НЕГАТИВНИ ПЦР ТЕСТОВИ ЗА КОВИД-19

Лекар во Гостиварската болница е осомничен дека продавал лажни негативни ПЦР тестови за ковид-19, соопшти Секторот за внатрешни работи Тетово - Одделе ...
СУСПЕНДИРАНИ ПЕТМИНА ВРАБОТЕНИ ВО МВР КОИ ПЕЧАТЕЛЕ ВОЗАЧКИ ДОЗВОЛИ БЕЗ ПОЛОЖЕН ИСПИТ

СУСПЕНДИРАНИ ПЕТМИНА ВРАБОТЕНИ ВО МВР КОИ ПЕЧАТЕЛЕ ВОЗАЧКИ ДОЗВОЛИ БЕЗ ПОЛОЖЕН ИСПИТ

Петте службени лица во секторот за граѓански работи во зградата на МТВ, кои полицијата ги фати дека издаваат возачки дозволи од Б-категорија на лица к ...
3 / 3 НАПИСИ