Таг: леб

1 2 10 / 14 НАПИСИ
ЕВРОРЕАЛИСТИ И ЕВРООПОРТУНИСТИ

ЕВРОРЕАЛИСТИ И ЕВРООПОРТУНИСТИ

Ја грабнаа приказната за евроинтеграцијата за да грабнат поголеми провизии. ...
ОД УТРЕ ЌЕ ИМА БЕЛ ЛЕБ ОД 33 ДЕНАРИ, НО ПЕКАРИТЕ ЌЕ ЈА ТУЖАТ ДРЖАВАТА

ОД УТРЕ ЌЕ ИМА БЕЛ ЛЕБ ОД 33 ДЕНАРИ, НО ПЕКАРИТЕ ЌЕ ЈА ТУЖАТ ДРЖАВАТА

Од утре ќе има бел и полубел за 33 денари, но пекарската индустрија ќе ја тужи државата за нанесената штета, кажа денеска Горан Малишиќ, претседател н ...
РАЗОЧАРАН СУМ ОД ПЕКАРИТЕ, ВЕЛИ КОВАЧЕВСКИ И НАЈАВИ ДЕКА ЌЕ СЕ ЗАМРЗНАТ ЦЕНИ И НА ДРУГИ ОСНОВНИ ПРОИЗВОДИ

РАЗОЧАРАН СУМ ОД ПЕКАРИТЕ, ВЕЛИ КОВАЧЕВСКИ И НАЈАВИ ДЕКА ЌЕ СЕ ЗАМРЗНАТ ЦЕНИ И НА ДРУГИ ОСНОВНИ ПРОИЗВОДИ

Премиерот Димитар Ковачевски денеска најави дека ќе се замрзнат цените и други основни производи. Во моментов, во Министерството за економија се права ...
ПЕКАРИТЕ МОРА ДА ПРОИЗВЕДУВААТ И НОСАТ БЕЛ ЛЕБ, ОДЛУЧИ ВЛАДАТА

ПЕКАРИТЕ МОРА ДА ПРОИЗВЕДУВААТ И НОСАТ БЕЛ ЛЕБ, ОДЛУЧИ ВЛАДАТА

Производителите на леб мора да го произведуваат и продаваат белиот леб, стои во одлуката за определување обврска која ја донесе Владата синоќа, донесе ...
ПЕКАРНИЦИТЕ ВО ИСТОЧНА МАКЕДОНИЈА ГИ УСОГЛАСИЈА ЦЕНИТЕ НА ЛЕБОТ ОД 30 ДО 32 ДЕНАРИ, ВО МАРКЕТИТЕ ГО НЕМА САМО ЛЕБОТ ОД СКОПЈЕ

ПЕКАРНИЦИТЕ ВО ИСТОЧНА МАКЕДОНИЈА ГИ УСОГЛАСИЈА ЦЕНИТЕ НА ЛЕБОТ ОД 30 ДО 32 ДЕНАРИ, ВО МАРКЕТИТЕ ГО НЕМА САМО ЛЕБОТ ОД СКОПЈЕ

Во штипските маркети празни се само рафтовите за лебот од Скопје, додека редовно го добиваат лебот од останатите пекарници во градот и од соседните пр ...
НЕМА БЕЛ ЛЕБ, ПРОИЗВОДИТЕЛИТЕ ПРЕСТАНАА СО ИСПОРАКА ОТКАКО ВЛАДАТА ЈА ЗАМРЗНА ЦЕНАТА НА 33 ДЕНАРИ

НЕМА БЕЛ ЛЕБ, ПРОИЗВОДИТЕЛИТЕ ПРЕСТАНАА СО ИСПОРАКА ОТКАКО ВЛАДАТА ЈА ЗАМРЗНА ЦЕНАТА НА 33 ДЕНАРИ

Во продавниците и маркетите утрово нема бел леб. Откако вчера Владата донесе одлука за замрзнување на цената на белиот и полубелиот леб до 450 грама н ...
ВЛАДАTA ЈА ЗАМРЗНА ЦЕНАТА НА ЛЕБОТ НА 33 ДЕНАРИ И ЈА УКИНА СУБВЕНЦИОНИРАНАТА ЦЕНА НА СТРУЈА ЗА КОМПАНИИТЕ

ВЛАДАTA ЈА ЗАМРЗНА ЦЕНАТА НА ЛЕБОТ НА 33 ДЕНАРИ И ЈА УКИНА СУБВЕНЦИОНИРАНАТА ЦЕНА НА СТРУЈА ЗА КОМПАНИИТЕ

Владата на денешната седница ја замрзна цената на белиот леб на 33 денари. Исто така, донесена е одлука и да се укине субвенционирана цена на струјата ...
ОД ВТОРНИК СЕ ЗАМРЗНУВА ЦЕНАТА НА ЛЕБОТ И НЕ СМЕЕ ДА БИДЕ НАД 33 ДЕНАРИ, РЕЧЕ БЕКТЕШИ

ОД ВТОРНИК СЕ ЗАМРЗНУВА ЦЕНАТА НА ЛЕБОТ И НЕ СМЕЕ ДА БИДЕ НАД 33 ДЕНАРИ, РЕЧЕ БЕКТЕШИ

Во вторник ќе се замрзне цената на лебот и нема да биде над 33 денари и за белиот и полубелиот леб во земјава, кажа денеска министерот за економија Кр ...
ВЛАДАТА ЈА ЗАМРЗНА МАРЖАТА НА ОСНОВНИТЕ ПРЕХРАНБЕНИ ПРОИЗВОДИ ДО 30 СЕПТЕМВРИ

ВЛАДАТА ЈА ЗАМРЗНА МАРЖАТА НА ОСНОВНИТЕ ПРЕХРАНБЕНИ ПРОИЗВОДИ ДО 30 СЕПТЕМВРИ

Владата на денешната седница донесе одлука за замрзнување на маржата на основните прехранбени производи во трговијата на мало и на големо. Според одлу ...
ТРГОВЦИ ВО БИТОЛА НЕМА ДА ПРОДАВААТ БЕЛ ЛЕБ ОТКАКО ВЛАДАТА ОДЛУЧИ ДА СЕ ПРОДАВА ПО НАБАВНА ЦЕНА

ТРГОВЦИ ВО БИТОЛА НЕМА ДА ПРОДАВААТ БЕЛ ЛЕБ ОТКАКО ВЛАДАТА ОДЛУЧИ ДА СЕ ПРОДАВА ПО НАБАВНА ЦЕНА

Дел од продавниците во Битола кои се занимаваат со трговија на мало, на купувачите им најавиле дека денеска нема да продаваат леб, зашто немаат зарабо ...
1 2 10 / 14 НАПИСИ