Таг: лекување

1 4 5 653 / 53 НАПИСИ
МОЈТЕРМИН ДЕЛУМНО ЈА ПОВЛЕЧЕ ЗАБРАНАТА МАТИЧНИТЕ ЛЕКАРИ САМИ ДА СЕ ЛЕКУВААТ

МОЈТЕРМИН ДЕЛУМНО ЈА ПОВЛЕЧЕ ЗАБРАНАТА МАТИЧНИТЕ ЛЕКАРИ САМИ ДА СЕ ЛЕКУВААТ

Управата за електронско здравство МојТермин при Министерството за здрaвство денеска соопшти дека ја повлекува забраната матичните лекари сами да се ле ...
2.044 БИТОЛЧАНИ ЛАНИ СЕ ЛЕКУВАЛЕ ОД РАК ВО БИТОЛА

2.044 БИТОЛЧАНИ ЛАНИ СЕ ЛЕКУВАЛЕ ОД РАК ВО БИТОЛА

Дури 2044 битолчани минатата година биле стационарно лекувани од малигни заболувања во битолската болница. Оваа загижувачка бројка ја соопшти Центарот ...
НЕМА ПОТВРДИ ЗА ОСЛОБОДУВАЊЕ ОД ПАРТИЦИПАЦИЈА ЗА ДЕЦАТА СО ПОСЕБНИ ПОТРЕБИ

НЕМА ПОТВРДИ ЗА ОСЛОБОДУВАЊЕ ОД ПАРТИЦИПАЦИЈА ЗА ДЕЦАТА СО ПОСЕБНИ ПОТРЕБИ

Бранкица Јованова од Радовиш со денови трча по институциите за да ја обнови потврдата дека нејзиното дете со Даунов синдром е ослободено од партиципац ...
1 4 5 653 / 53 НАПИСИ