Таг: Летни олимписки игри во Токио

ОЛИМПИСКИТЕ ИГРИ ВО ТОКИО ОДЛОЖЕНИ ЗА ЕДНА ГОДИНА

ОЛИМПИСКИТЕ ИГРИ ВО ТОКИО ОДЛОЖЕНИ ЗА ЕДНА ГОДИНА

Олимписките и Параолимписките игри во Токио ќе бидат одложени за една година, се согласија организаторите. Тие требаше да почнат на 24 јули, но изм ...
КАНАДА СЕ ПОВЛЕЧЕ ОД ОЛИМПИЈАДАТА ВО ТОКИО, ОДЛОЖУВАЊЕТО СÈ ПОИЗВЕСНО

КАНАДА СЕ ПОВЛЕЧЕ ОД ОЛИМПИЈАДАТА ВО ТОКИО, ОДЛОЖУВАЊЕТО СÈ ПОИЗВЕСНО

Канада е прва земја која ги повлече своите спортисти од претстојните Олимписки и Параолимписки игри во Токио, чие одложување станува сѐ поизвесно. ...
ЛЕТНАТА ОЛИМПИЈАДА ВО ТОКИО ДОБИ ФУТУРИСТИЧКИ МАСКОТИ

ЛЕТНАТА ОЛИМПИЈАДА ВО ТОКИО ДОБИ ФУТУРИСТИЧКИ МАСКОТИ

Јапонија избра футуристички суштества кои имаат супермоќи како маскоти на следната Летна олимпијада, што ќе се одржи во Токио во 2020 година. Сѐ уш ...
3 / 3 НАПИСИ