Таг: лична карта

1 2 3 10 / 28 НАПИСИ
БОРИС ЏОНСОН ЗАБОРАВИЛ НА ЗАКОНОТ ШТО ГО ДОНЕСЕ, ПА ГО ВРАТИЛЕ ОД ГЛАСАЧКОТО МЕСТО ОТИ НЕМАЛ ЛИЧНА КАРТА

БОРИС ЏОНСОН ЗАБОРАВИЛ НА ЗАКОНОТ ШТО ГО ДОНЕСЕ, ПА ГО ВРАТИЛЕ ОД ГЛАСАЧКОТО МЕСТО ОТИ НЕМАЛ ЛИЧНА КАРТА

Бившиот британски премиер Борис Џонсон бил вратен од своето гласачко место на вчерашните локални избори во Англија зашто заборавил да понесе лична кар ...
БИТКА ЗА РЕФУС

БИТКА ЗА РЕФУС

Рингишпилот пак доаѓа сретсело. Порано се возбудувавме, сега не го есапиме. ...
ЌЕ СЕ ГЛАСА И СО ЛИЧНА КАРТА ИЛИ ПАСОШ ЧИЈА ВАЖНОСТ ИСТЕКЛА ВО ПЕРИОД ОД 9 МЕСЕЦИ ДО ДЕНОТ НА ИЗБОРИТЕ

ЌЕ СЕ ГЛАСА И СО ЛИЧНА КАРТА ИЛИ ПАСОШ ЧИЈА ВАЖНОСТ ИСТЕКЛА ВО ПЕРИОД ОД 9 МЕСЕЦИ ДО ДЕНОТ НА ИЗБОРИТЕ

На престојните претседателски и паламентарните избори на 24 април и на 8 мај ќе може да се гласа со лична карта или пасош чијашто важност истекла во п ...
ПУНКТОТ ЗА СЛИКАЊЕ ЗА ЛИЧНИ ДОКУМЕНТИ ВО „ПРОЛЕТ“ ВО СКОПЈЕ ОД УТРЕ НЕМА ДА БИДЕ БЕЗ ЗАКАЖУВАЊЕ, ТУКУ ЌЕ СЕ ПОВИКУВААТ ОНИЕ КОИ ВЕЌЕ ИМААТ ЗАКАЖАН ТЕРМИН

ПУНКТОТ ЗА СЛИКАЊЕ ЗА ЛИЧНИ ДОКУМЕНТИ ВО „ПРОЛЕТ“ ВО СКОПЈЕ ОД УТРЕ НЕМА ДА БИДЕ БЕЗ ЗАКАЖУВАЊЕ, ТУКУ ЌЕ СЕ ПОВИКУВААТ ОНИЕ КОИ ВЕЌЕ ИМААТ ЗАКАЖАН ТЕРМИН

Пунктот за фотографирање за лични документи во полициската станица „Пролет“ во Скопје од утре нема да работи без закажување, туку ќе се повикуваат они ...
ПО ПЕТ ЧАСА СЕ ЧЕКА ДА СЕ ЗЕМАТ НОВИТЕ ПАСОШИ И ЛИЧНИ КАРТИ НА ШАЛТЕРИТЕ ВО МТВ

ПО ПЕТ ЧАСА СЕ ЧЕКА ДА СЕ ЗЕМАТ НОВИТЕ ПАСОШИ И ЛИЧНИ КАРТИ НА ШАЛТЕРИТЕ ВО МТВ

И по пет часа се чека да се подигнат новите лични документи во кои стои уставното име на земјава, Северна Македонија, на шалтерите во зградата на Маке ...
СУДИЈКА ОД ГРАЃАНСКИОТ СУД НЕ ГО КАЗНИЛА ДРАГАН КОВАЧКИ ШТО Ѝ ДОШОЛ БЕЗ ЛИЧНА КАРТА, ЗАКОНОТ ВЕЛИ КАЗНАТА Е ОД 700 ДО 1.000 ЕВРА

СУДИЈКА ОД ГРАЃАНСКИОТ СУД НЕ ГО КАЗНИЛА ДРАГАН КОВАЧКИ ШТО Ѝ ДОШОЛ БЕЗ ЛИЧНА КАРТА, ЗАКОНОТ ВЕЛИ КАЗНАТА Е ОД 700 ДО 1.000 ЕВРА

Судијката Наташа Тодорова од Граѓанскиот суд Скопје на денешната парница Славјанка Петровска против Драган Ковачки не го казнила тужениот Ковачки, иак ...
КОВАЧКИ ДОЈДЕ НА СУДЕЊЕТО ЗА КЛЕВЕТА БЕЗ ЛИЧНА КАРТА, ПЕТРОВСКА ГО НАРЕЧЕ ЛАЖГО КОЈ ИЗБЕГНУВА ДА СЕ СООЧИ СО ПРАШАЊА

КОВАЧКИ ДОЈДЕ НА СУДЕЊЕТО ЗА КЛЕВЕТА БЕЗ ЛИЧНА КАРТА, ПЕТРОВСКА ГО НАРЕЧЕ ЛАЖГО КОЈ ИЗБЕГНУВА ДА СЕ СООЧИ СО ПРАШАЊА

Пратеникот од ВМРО-ДПМНЕ Драган Ковачки на денешното судско рочиште по тужба за клевета поднесена од министерката Славјанка Петровска дојде без докуме ...
НА БЕЗДОМНИТЕ ВО ХРВАТСКА И ВО СРБИЈА ИМ СЕ ДАВААТ ЛИЧНИ ДОКУМЕНТИ НА АДРЕСА НА СОЦИЈАЛНИТЕ ЦЕНТРИ, КАЈ НАС СЕ КАЗНУВААТ СО НЕДАВАЊЕ ЛИЧНИ КАРТИ ОТИ НЕМАЛЕ ЖИВЕАЛИШТЕ

НА БЕЗДОМНИТЕ ВО ХРВАТСКА И ВО СРБИЈА ИМ СЕ ДАВААТ ЛИЧНИ ДОКУМЕНТИ НА АДРЕСА НА СОЦИЈАЛНИТЕ ЦЕНТРИ, КАЈ НАС СЕ КАЗНУВААТ СО НЕДАВАЊЕ ЛИЧНИ КАРТИ ОТИ НЕМАЛЕ ЖИВЕАЛИШТЕ

Граѓаните без живеалиште, без адреса, и оние кои се сами и немаат родител до себе да присуствува во МВР за вадење на првата лична карта, најчесто Роми ...
ВО СОЛУН ПРОТЕСТИРАА ПРОТИВ НОВИТЕ ЛИЧНИ КАРТИ, НЕКОИ ВЕРУВААТ ДЕКА СОДРЖАТ ЧИП ЗА КОНТРОЛА НА УМОТ

ВО СОЛУН ПРОТЕСТИРАА ПРОТИВ НОВИТЕ ЛИЧНИ КАРТИ, НЕКОИ ВЕРУВААТ ДЕКА СОДРЖАТ ЧИП ЗА КОНТРОЛА НА УМОТ

Околу 5.000 луѓе вчера мирно протестираа во Солун поради новите лични карти што во Грција ќе се воведат овој месец. Тие ќе ги содржат истите информаци ...
НА ИЗБОРИТЕ СЛЕДНАТА ГОДИНА ЌЕ МОЖЕ ДА СЕ ГЛАСА И СО НЕПРОМЕНЕТИ ЛИЧНИ КАРТИ

НА ИЗБОРИТЕ СЛЕДНАТА ГОДИНА ЌЕ МОЖЕ ДА СЕ ГЛАСА И СО НЕПРОМЕНЕТИ ЛИЧНИ КАРТИ

На претседателските и парламентарните избори догодина ќе може да се гласа со старите лични карти, кажа министерот за внатрешни работи Оливер Спасовски ...
1 2 3 10 / 28 НАПИСИ