Таг: лиценци

ГАЗДИТЕ НА ЛЕТНИТЕ ДИСКОТЕКИ ВО СКОПЈЕ В СРЕДА ЌЕ ПРОТЕСТИРААТ ОТИ НЕ ИМ СЕ ДАДЕНИ ЛИЦЕНЦИ ЗА РАБОТА ВО ГРАДСКИ ПАРК

ГАЗДИТЕ НА ЛЕТНИТЕ ДИСКОТЕКИ ВО СКОПЈЕ В СРЕДА ЌЕ ПРОТЕСТИРААТ ОТИ НЕ ИМ СЕ ДАДЕНИ ЛИЦЕНЦИ ЗА РАБОТА ВО ГРАДСКИ ПАРК

Газдите на летните дискотеки кои се наоѓаат во Градскиот парк в среда ќе протестираат пред Владата оти ниту еден клуб сè уште нема добиено лиценца за ...
РЕГУЛАТОРНА КОМИСИЈА ПОЧНА ПОСТАПКА ЗА ОДЗЕМАЊЕ НА ЛИЦЕНЦИТЕ НА БЕГ

РЕГУЛАТОРНА КОМИСИЈА ПОЧНА ПОСТАПКА ЗА ОДЗЕМАЊЕ НА ЛИЦЕНЦИТЕ НА БЕГ

Ќе се одземат лиценците на компанијата „Балкан енерџи груп“ (БЕГ) која го врши затоплувањето на домовите во Скопје со парно греење. Претседателот на Р ...
ЛЕТНИТЕ ДИСКОТЕКИ ВО СКОПСКИОТ ПАРК ДА ПОСТАВАТ ОЗВУЧУВАЊЕ САМО КОН ПОДИУМОТ, А НЕ ДА ЕЧИ ЦЕЛ ГРАД, БАРААТ ОД „ШАНСА ЗА ЦЕНТАР“

ЛЕТНИТЕ ДИСКОТЕКИ ВО СКОПСКИОТ ПАРК ДА ПОСТАВАТ ОЗВУЧУВАЊЕ САМО КОН ПОДИУМОТ, А НЕ ДА ЕЧИ ЦЕЛ ГРАД, БАРААТ ОД „ШАНСА ЗА ЦЕНТАР“

Граѓанската иницијатива „Шанса за Центар“ побара од Град Скопје при доделувањето лиценци за летни дискотеки да се поднесе и проект за озвучување. Со п ...
ГРАД СКОПЈЕ ГИ ПОСКАПУВА ЛИЦЕНЦИТЕ ЗА ДИСКОТЕКИТЕ, БАРА ДА ПЛАЌААТ ПО 10.000 ЕВРА

ГРАД СКОПЈЕ ГИ ПОСКАПУВА ЛИЦЕНЦИТЕ ЗА ДИСКОТЕКИТЕ, БАРА ДА ПЛАЌААТ ПО 10.000 ЕВРА

Град Скопје бара да поскапат лиценците за работа на ноќните клубови и дискотеките во главниот град. Според одлуката која денес беше точка на дневен ре ...
БЕГ МОЖЕ СЛОБОДНО ДА ГО ИСКЛУЧИ ПАРНОТО, ОТИ НЕМА ИСТРАГА ЗА РЕГУЛАТОРИТЕ ШТО ВО 2012 НЕЗАКОНСКИ Ѝ ДАЛЕ ЛИЦЕНЦИ

БЕГ МОЖЕ СЛОБОДНО ДА ГО ИСКЛУЧИ ПАРНОТО, ОТИ НЕМА ИСТРАГА ЗА РЕГУЛАТОРИТЕ ШТО ВО 2012 НЕЗАКОНСКИ Ѝ ДАЛЕ ЛИЦЕНЦИ

Компанијата „Балкан енерџи груп“ (БЕГ), на која членовите на Регулаторната комисија за енергетика (РКЕ) во 2012 година, во времето на владеењето на ВМ ...
ГРАД СКОПЈЕ ПОЧНА ДА ОДЗЕМА ЛИЦЕНЦИ НА ТАКСИСТИ КОИ ЧЕКААТ ПАТНИЦИ КАЈ СТИГНАТ

ГРАД СКОПЈЕ ПОЧНА ДА ОДЗЕМА ЛИЦЕНЦИ НА ТАКСИСТИ КОИ ЧЕКААТ ПАТНИЦИ КАЈ СТИГНАТ

Лиценци на 4 такси возила одземаа денеска инспекторите на Град Скопје при контроли на Бит Пазар. Таксистите како по обичај биле паркирани и чекале пат ...
ЌЕ СЕ ВОВЕДУВААТ ЛИЦЕНЦИ И ЗА МЕДИЦИНСКИ СЕСТРИ, ОТКАКО ЌЕ СЕ НАПРАВИ РЕГИСТАР НА СРЕДНОМЕДИЦИНСКИ КАДАР

ЌЕ СЕ ВОВЕДУВААТ ЛИЦЕНЦИ И ЗА МЕДИЦИНСКИ СЕСТРИ, ОТКАКО ЌЕ СЕ НАПРАВИ РЕГИСТАР НА СРЕДНОМЕДИЦИНСКИ КАДАР

Комората на здравствени работници со средно, вишо и високо стручно образование на Република Северна Македонија доби јавно овластување од Министерствот ...
7 / 7 НАПИСИ