Таг: Љупчо Георгиевски

ЗА МЕЃУНАРОДНО ПРИЗНАТ МАКЕДОНСКИ ЈАЗИК И ИДЕНТИТЕТ НА 30 СЕПТЕМВРИ ГЛАСАЈТЕ „ЗА“, ПОВИКАА 19 ОСНОВАЧИ НА ВМРО-ДПМНЕ НА ЧЕЛО СО ЉУБЧО ГЕОРГИЕВСКИ

ЗА МЕЃУНАРОДНО ПРИЗНАТ МАКЕДОНСКИ ЈАЗИК И ИДЕНТИТЕТ НА 30 СЕПТЕМВРИ ГЛАСАЈТЕ „ЗА“, ПОВИКАА 19 ОСНОВАЧИ НА ВМРО-ДПМНЕ НА ЧЕЛО СО ЉУБЧО ГЕОРГИЕВСКИ

Деветнаесет основачи на ВМРО-ДПМНЕ ги повикаа граѓаните на 30 септември да излезат на референдумот и да гласаат „за“ затоа што сметаат дека овој рефер ...
МИ ТРЕБА ПАСОШОТ ЗА ДА КУПУВАМ ЛЕКОВИ ОД СТРАНСТВО, СЕ ПОЖАЛИ ЕДЕН ОД ОБВИНЕТИТЕ ЗА КИНЕСКИТЕ АВТОПАТИ

МИ ТРЕБА ПАСОШОТ ЗА ДА КУПУВАМ ЛЕКОВИ ОД СТРАНСТВО, СЕ ПОЖАЛИ ЕДЕН ОД ОБВИНЕТИТЕ ЗА КИНЕСКИТЕ АВТОПАТИ

По жалба на обвинетиот Љупчо Георгиевски во предметот на Специјалното јавно обвинителство „Траекторија“, за проневерени 156 милиони евра државни пари ...
2 / 2 НАПИСИ