Таг: МАНУ

1 3 4 544 / 44 НАПИСИ
ОД РЕТКАТА БОЛЕСТ ВИЛСОН СЕ УМИРА ОТИ НЕМА РЕАГЕНСИ ЗА ИСПИТУВАЊЕ

ОД РЕТКАТА БОЛЕСТ ВИЛСОН СЕ УМИРА ОТИ НЕМА РЕАГЕНСИ ЗА ИСПИТУВАЊЕ

Болните од ретката болест Вилсон немаат пристап до навремена и правилна дијагноза на болеста, ниту пак до соодветни тестови за нејзино следење. Тие ве ...
ШАРЕНАТА РЕВОЛУЦИЈА ПРОПУШТА САМО БРЗА ПОМОШ, БЛОКИРАНИ ТРИ МОСТА ВО СКОПЈЕ

ШАРЕНАТА РЕВОЛУЦИЈА ПРОПУШТА САМО БРЗА ПОМОШ, БЛОКИРАНИ ТРИ МОСТА ВО СКОПЈЕ

Само возила на Брза помош го поминуваат мостот Гоце Делчев. Шарената револуција го блокираше точно напладне, заедно со мостовите Слобода, кај МНР и Ма ...
ДЕНЕС ПРОТЕСТ, УТРЕ БЛОКАДИ НА МОСТОВИ, ШАРЕНАТА РЕВОЛУЦИЈА НЕ ДОЗВОЛУВА КРИМИНАЛЦИТЕ ДА ОСТАНАТ НЕКАЗНЕТИ

ДЕНЕС ПРОТЕСТ, УТРЕ БЛОКАДИ НА МОСТОВИ, ШАРЕНАТА РЕВОЛУЦИЈА НЕ ДОЗВОЛУВА КРИМИНАЛЦИТЕ ДА ОСТАНАТ НЕКАЗНЕТИ

Денес протест, а утре блокада на Скопје најавува Шарената револуција чии активисти ги засилуваат активностите во очекување на 18 јуни, рок кој го дадо ...
ДОВЕРБАТА ВО СУДСТВОТО Е НА СТАКЛЕНИ НОЗЕ, РЕЧЕ НЕДЕЛКОВА ОД ГОВОРНИЦА НА ПРАВЕН ФАКУЛТЕТ

ДОВЕРБАТА ВО СУДСТВОТО Е НА СТАКЛЕНИ НОЗЕ, РЕЧЕ НЕДЕЛКОВА ОД ГОВОРНИЦА НА ПРАВЕН ФАКУЛТЕТ

Место во свечената сала на Врховниот суд, која е окупирана од Владата и дадена на користење на Основниот суд Скопје 1, претседателката на ...
1 3 4 544 / 44 НАПИСИ