Таг: Марко Колев

ГРАДЕЖНИКОТ КОЈ ГО СРУШИ РАБОТНИЧКИОТ УНИВЕРЗИТЕТ ВО ВЕЛЕС НЕМАЛ ДОЗВОЛА ЗА УРИВАЊЕ НА СОСЕДНАТА КУЌА

ГРАДЕЖНИКОТ КОЈ ГО СРУШИ РАБОТНИЧКИОТ УНИВЕРЗИТЕТ ВО ВЕЛЕС НЕМАЛ ДОЗВОЛА ЗА УРИВАЊЕ НА СОСЕДНАТА КУЌА

Куќата која е во соседството на Работничкиот универзитет во Велес, се рушела без соодветна дозвола. Градежникот имал дозвола за градење,  но не и за р ...
ГРАДОНАЧАЛНИКОТ КОЛЕВ ЗАБОРАВИ ДА ОДДАДЕ ПОЧИТ ЗА ДЕНОТ НА ПОБЕДАТА НАД ФАШИЗМОТ ВО ВЕЛЕС, ВЕЛИ ОДДЕЛЕНИЕТО ЗА КУЛТУРА НЕ ГО ПОТСЕТИЛО

ГРАДОНАЧАЛНИКОТ КОЛЕВ ЗАБОРАВИ ДА ОДДАДЕ ПОЧИТ ЗА ДЕНОТ НА ПОБЕДАТА НАД ФАШИЗМОТ ВО ВЕЛЕС, ВЕЛИ ОДДЕЛЕНИЕТО ЗА КУЛТУРА НЕ ГО ПОТСЕТИЛО

По реакции во јавноста и на советниците во општинскиот Совет, градоначалникот Марко Колев одговорноста зошто во Велес не се одбележа 9 Мај, Денот на п ...
ЖИТЕЛИТЕ ОД ЗГРАДИТЕ СПРОТИ ГИМНАЗИЈАТА ВО ВЕЛЕС БАРААТ ГРАДОНАЧАЛНИКОТ КОЛЕВ ДА ГИ ТРГНЕ КАФЕАНСКИТЕ ТЕРАСИ ОД ЈАВНАТА ПОВРШИНА

ЖИТЕЛИТЕ ОД ЗГРАДИТЕ СПРОТИ ГИМНАЗИЈАТА ВО ВЕЛЕС БАРААТ ГРАДОНАЧАЛНИКОТ КОЛЕВ ДА ГИ ТРГНЕ КАФЕАНСКИТЕ ТЕРАСИ ОД ЈАВНАТА ПОВРШИНА

Жителите во комплексот спроти гимназијата во Велес повторно побараа да се тргне урбаната опрема од кафетериите поставена пред локалите. Ова го бараат ...
И ГРАДОНАЧАЛНИКОТ КОЛЕВ Е ПРОТИВ ИЗГРАДБА НА ФАБРИКА ЗА ЦЕМЕНТ ВО ВЕЛЕШКАТА НАСЕЛБА ПРЕВАЛЕЦ

И ГРАДОНАЧАЛНИКОТ КОЛЕВ Е ПРОТИВ ИЗГРАДБА НА ФАБРИКА ЗА ЦЕМЕНТ ВО ВЕЛЕШКАТА НАСЕЛБА ПРЕВАЛЕЦ

Градоначалникот на Велес Марко Колев е против изградба на цементарница во градот. На почетокот на минатата година, беше најавено дека во кругот на фаб ...
ВО ВЕЛЕС НЕ СЕ НАПЛАЌА ПАРКИРАЊЕТО, ГРАДОНАЧАЛНИКОТ КОЛЕВ ВЕЛИ ТАКА ЌЕ БИДЕ ДОДЕКА НЕ СЕ ИЗГРАДИ КАТНА ГАРАЖА

ВО ВЕЛЕС НЕ СЕ НАПЛАЌА ПАРКИРАЊЕТО, ГРАДОНАЧАЛНИКОТ КОЛЕВ ВЕЛИ ТАКА ЌЕ БИДЕ ДОДЕКА НЕ СЕ ИЗГРАДИ КАТНА ГАРАЖА

Во Општина Велес паркирањето нема да се наплаќа. На паркинзите во Велес веќе ги нема лицата кои наплатуваа бидејќи договорите им се истечени и нема да ...
ВЕЛЕС СМРДИ ОД ОТВОРЕНИТЕ ИСПУСТИ НА ФЕКАЛНАТА КАНАЛИЗАЦИЈА

ВЕЛЕС СМРДИ ОД ОТВОРЕНИТЕ ИСПУСТИ НА ФЕКАЛНАТА КАНАЛИЗАЦИЈА

На три места во Велес фекална и канализациска мрежа се влева во реката Вардар. И тоа на отворено, а од нивна близина се шири реа. Локациите се во близ ...
ВЕЛЕС ЌЕ ПЛАТИ ПЛУС 10 МИЛИОНИ ДЕНАРИ ЗА УЛИЧНО ОСВЕТЛУВАЊЕ, ТРИ ПАТИ ПОВЕЌЕ ОД ДОГОВОРОТ КОЈ СНАБДУВАЧОТ ГО РАСКИНА

ВЕЛЕС ЌЕ ПЛАТИ ПЛУС 10 МИЛИОНИ ДЕНАРИ ЗА УЛИЧНО ОСВЕТЛУВАЊЕ, ТРИ ПАТИ ПОВЕЌЕ ОД ДОГОВОРОТ КОЈ СНАБДУВАЧОТ ГО РАСКИНА

Општина Велес ќе мора да плати трипати повисока цена за фактури, за потрошената електрична енергија за улично осветлувањe, откако досегашниот снабдува ...
МАРКО КОЛЕВ ОД ВМРО-ДПМНЕ ПРОГЛАСИ ПОБЕДА ЗА ГРАДОНАЧАЛНИК НА ВЕЛЕС

МАРКО КОЛЕВ ОД ВМРО-ДПМНЕ ПРОГЛАСИ ПОБЕДА ЗА ГРАДОНАЧАЛНИК НА ВЕЛЕС

Кандидатот на ВМРО-ДПМНЕ Марко Колев прогласи победа по првиот круг за градоначалник на Општина Велес. Тој со неговите симпатизери и поддржувачи славе ...
8 / 8 НАПИСИ