Таг: механизација

1 2 10 / 11 НАПИСИ
ЈАВНИТЕ ПРЕТПРИЈАТИЈА ВО КУМАНОВО ЈА ДОБИЈА МЕХАНИЗАЦИЈАТА ЗА КОЈА ОПШТИНАТА СЕ ЗАДОЛЖИ МИЛИОН ЕВРА

ЈАВНИТЕ ПРЕТПРИЈАТИЈА ВО КУМАНОВО ЈА ДОБИЈА МЕХАНИЗАЦИЈАТА ЗА КОЈА ОПШТИНАТА СЕ ЗАДОЛЖИ МИЛИОН ЕВРА

Пристигна дел од техничката помош во механизација за јавните претпријатија „Водовод“, „Куманово-гас“ и „Чистота и зеленило“, за коишто Општина Куманов ...
РЕК „БИТОЛА“ ЗА 17,5 МИЛИОНИ ЕВРА КУПУВА МЕХАНИЗАЦИЈА ЗА РУДНИЦИТЕ ЗА ДА ГИ НАМАЛИ ТРОШОЦИТЕ ЗА КОРИСТЕЊЕ МАШИНИ ОД ДРУГИ ФИРМИ

РЕК „БИТОЛА“ ЗА 17,5 МИЛИОНИ ЕВРА КУПУВА МЕХАНИЗАЦИЈА ЗА РУДНИЦИТЕ ЗА ДА ГИ НАМАЛИ ТРОШОЦИТЕ ЗА КОРИСТЕЊЕ МАШИНИ ОД ДРУГИ ФИРМИ

РЕК „Битола“ потпиша договори со пет реномирани фирми за набавка на механизација за потребите на рудниците Суводол и Брод Гнеотинo, инвестиција вредна ...
ПРЕСЕЧЕН ВОДОТЕКОТ НА САТЕСКА ЗА ДА МИНУВА ТЕШКАТА МЕХАНИЗАЦИЈА ЗА АВТОПАТОТ ОХРИД-КИЧЕВО, ЖИТЕЛИТЕ СТРАВУВААТ ОД ПОПЛАВИ

ПРЕСЕЧЕН ВОДОТЕКОТ НА САТЕСКА ЗА ДА МИНУВА ТЕШКАТА МЕХАНИЗАЦИЈА ЗА АВТОПАТОТ ОХРИД-КИЧЕВО, ЖИТЕЛИТЕ СТРАВУВААТ ОД ПОПЛАВИ

Со огромни количини песок тампониран е дел од коритото на реката Сатеска кај атарот на Ново Село во Дебарца, за да може тешката механизација која рабо ...
ФИРМИТЕ ЈА ПОВЛЕКОА МЕХАНИЗАЦИЈАТА ЗА ИЗГРАДБА НА ПРУГАТА КУМАНОВО-БЕЉАКОВЦЕ, РАБОТНИЦИТЕ ДВА МЕСЕЦА БЕЗ ПЛАТА

ФИРМИТЕ ЈА ПОВЛЕКОА МЕХАНИЗАЦИЈАТА ЗА ИЗГРАДБА НА ПРУГАТА КУМАНОВО-БЕЉАКОВЦЕ, РАБОТНИЦИТЕ ДВА МЕСЕЦА БЕЗ ПЛАТА

Запрена е изградбата на железничката пругата Куманово - Бељаковце, дел од Коридорот 8 кон Бугарија, откако фирмите ја повлекле механизацијата и си го ...
ЗЕМЈОДЕЛЦИТЕ ОД МОГИЛА СО МЕХАНИЗАЦИЈА СЕ ВКЛУЧИЈА ВО ДЕЗИНФЕКЦИЈА НА УЛИЦИТЕ

ЗЕМЈОДЕЛЦИТЕ ОД МОГИЛА СО МЕХАНИЗАЦИЈА СЕ ВКЛУЧИЈА ВО ДЕЗИНФЕКЦИЈА НА УЛИЦИТЕ

Земјоделците од Општина Могила доброволно со сопствена механизација се вклучија во дезинфекција на улиците во населените места за заштита од корнавиру ...
СКОПСКИ „ВОДОВОД“ КУПИ 5 ВОЗИЛА ЗА САНИРАЊЕ ДЕФЕКТИ, ОД ВЛАЖНИ МАРАМЧИЊА И ПЕЛЕНИ НАЈЧЕСТО СЕ ЗАТНУВА КАНАЛИЗАЦИЈАТА

СКОПСКИ „ВОДОВОД“ КУПИ 5 ВОЗИЛА ЗА САНИРАЊЕ ДЕФЕКТИ, ОД ВЛАЖНИ МАРАМЧИЊА И ПЕЛЕНИ НАЈЧЕСТО СЕ ЗАТНУВА КАНАЛИЗАЦИЈАТА

ЈП „Водовод и канализација“ купи пет нови возила за откривање и отстранување на дефекти. Набавени се две нови цистерни под притисок, две цистерни под ...
НЕМАМЕ МЕХАНИЗАЦИЈА ЗА ДА ИСЧИСТИМЕ ТОЛКАВА ДЕПОНИЈА, ВЕЛАТ ГРАДОНАЧАЛНИЦИТЕ ШИЛЕГОВ И БОГОЕВ ПО ПОЖАРОТ КАЈ „БОРИС ТРАЈКОВСКИ“

НЕМАМЕ МЕХАНИЗАЦИЈА ЗА ДА ИСЧИСТИМЕ ТОЛКАВА ДЕПОНИЈА, ВЕЛАТ ГРАДОНАЧАЛНИЦИТЕ ШИЛЕГОВ И БОГОЕВ ПО ПОЖАРОТ КАЈ „БОРИС ТРАЈКОВСКИ“

Депонијата на кејот на реката Вардар кај салата „Борис Трајковски“ која во средата беше запалена, никој не ја чисти, ниту Град Скопје ниту Општина Кар ...
ЕЛЕМ СО 19 МИЛИОНИ ЕВРА ЌЕ КУПИ МЕХАНИЗАЦИЈА ЗА ИСКОП НА ЈАГЛЕН ЗА РЕК БИТОЛА

ЕЛЕМ СО 19 МИЛИОНИ ЕВРА ЌЕ КУПИ МЕХАНИЗАЦИЈА ЗА ИСКОП НА ЈАГЛЕН ЗА РЕК БИТОЛА

Електрани на Македонија (ЕЛЕМ) со 19 милиони евра ќе купува помошна механизација за РЕК Битола, за ископ на јаглен. Драган Миновски, директор на ЕЛ ...
„ПЕЛИСТЕР“ ТРИ МЕСЕЦИ ЌЕ КОПА ЈАГЛЕН ЗА РЕК БИТОЛА ПО ЦЕНА ОД 87,8 ДЕНАРИ ОД ГИГАЏУЛ, ВЕЛАТ ОД ЕЛЕМ

„ПЕЛИСТЕР“ ТРИ МЕСЕЦИ ЌЕ КОПА ЈАГЛЕН ЗА РЕК БИТОЛА ПО ЦЕНА ОД 87,8 ДЕНАРИ ОД ГИГАЏУЛ, ВЕЛАТ ОД ЕЛЕМ

РЕК Битола склучила договор со фирмата Пелистер за привремен ископ и транспорт на јаглен по цена од 87,80 денари по гигаџул. АД Електрани на Македониј ...
ВЛАДАТА МУ НАЛОЖИ НА ЕЛЕМ ДА ГО ПОНИШТИ ТЕНДЕРОТ ЗА МЕХАНИЗАЦИЈА ОД 34 МИЛИОНИ ЕВРА ПОРАДИ СОМНЕЖ ЗА ЗЛОУПОТРЕБИ

ВЛАДАТА МУ НАЛОЖИ НА ЕЛЕМ ДА ГО ПОНИШТИ ТЕНДЕРОТ ЗА МЕХАНИЗАЦИЈА ОД 34 МИЛИОНИ ЕВРА ПОРАДИ СОМНЕЖ ЗА ЗЛОУПОТРЕБИ

Поради сомневање за злоупотреби, Владата му наложи на ЕЛЕМ да го поништи тендерот за набавка на на опрема за ископ на јаловина во РЕК Битола, во вредн ...
1 2 10 / 11 НАПИСИ