Таг: Мекдоналдс

СЕ ОТВОРААТ ПРВИТЕ РЕСТОРАНИ ОД РУСКИОТ „МЕКДОНАЛДС“ ПОД ИМЕТО „ВКУСНО И ТОЧКА“

СЕ ОТВОРААТ ПРВИТЕ РЕСТОРАНИ ОД РУСКИОТ „МЕКДОНАЛДС“ ПОД ИМЕТО „ВКУСНО И ТОЧКА“

Првите 15 ресторани на некогашниот „Мекдоналдс“ ќе се отворат денеска во Москва, а новото име на брендот ќе биде „Вкусно и точка“. Компанијата кажа де ...
РУСКАТА ВЕРЗИЈА НА „МЕКДОНАЛДС“ ГО ОБЈАВИ ЛОГОТО И ГИ ОТВОРА ПРВИТЕ РЕСТОРАНИ В НЕДЕЛА

РУСКАТА ВЕРЗИЈА НА „МЕКДОНАЛДС“ ГО ОБЈАВИ ЛОГОТО И ГИ ОТВОРА ПРВИТЕ РЕСТОРАНИ В НЕДЕЛА

Руската верзија на „Мекдоналдс“ в недела ќе ги отвори првите ресторани, а претходно го објави своето лого. Ребрендираниот ланец ресторани ќе биде преп ...
„МЕКДОНАЛДС“ ЦЕЛОСНО СЕ ПОВЛЕКУВА ОД РУСИЈА ПО 32 ГОДИНИ

„МЕКДОНАЛДС“ ЦЕЛОСНО СЕ ПОВЛЕКУВА ОД РУСИЈА ПО 32 ГОДИНИ

„Мекдоналдс“ објави дека го почнал процесот на продажба на својот бизнис во Русија, каде што повеќе од три децении беше еден од најпопуларните западни ...
„МЕКДОНАЛДС“ ГИ ЗАТВОРА СИТЕ 850 РЕСТОРАНИ ВО РУСИЈА

„МЕКДОНАЛДС“ ГИ ЗАТВОРА СИТЕ 850 РЕСТОРАНИ ВО РУСИЈА

„Мекдоналдс“ објави дека привремено ги затвора сите свои ресторани и запира со работа во Русија. Ланецот за брза храна е исклучително популарен во Рус ...
ЖИТЕЛИТЕ СЕ ИЗБОРИЛЕ ИСТОРИСКА ЗГРАДА ОД 1795 ГОДИНА ВО САД  ДА СЕ СТАВИ ПОД ЗАШТИТА И „МЕКДОНАЛДС“ ДА ЈА РЕСТАВРИРА ЗА ДА ОТВОРИ РЕСТОРАН

ЖИТЕЛИТЕ СЕ ИЗБОРИЛЕ ИСТОРИСКА ЗГРАДА ОД 1795 ГОДИНА ВО САД ДА СЕ СТАВИ ПОД ЗАШТИТА И „МЕКДОНАЛДС“ ДА ЈА РЕСТАВРИРА ЗА ДА ОТВОРИ РЕСТОРАН

Во зграда од 1795 на Лонг Ајленд во САД која било предвидено да ја срамнат булдожери, „Мекдоналдс“ отвори ресторан кој се смета за најоригинален објек ...
ЖЕНА ЗАСТРЕЛА ТРОЈЦА ВО „МЕКДОНАЛДС“ ВО ОКЛАХОМА СИТИ ОТКАКО ПОРАДИ КОРОНАВИРУСОТ НЕ Ѝ ДОЗВОЛИЛЕ ДА ЈАДЕ ВНАТРЕ

ЖЕНА ЗАСТРЕЛА ТРОЈЦА ВО „МЕКДОНАЛДС“ ВО ОКЛАХОМА СИТИ ОТКАКО ПОРАДИ КОРОНАВИРУСОТ НЕ Ѝ ДОЗВОЛИЛЕ ДА ЈАДЕ ВНАТРЕ

Тројца вработени во ресторан на „Мекдоналдс“ во Оклахома Сити се застрелани од една жена откако ѝ било кажано дека не може да јаде внатре поради рестр ...
ПАРИЖАНИ ГО ОДБЕЛЕЖАА ПРВИ МАЈ СО КРШЕЊЕ И ПАЛЕЊЕ

ПАРИЖАНИ ГО ОДБЕЛЕЖАА ПРВИ МАЈ СО КРШЕЊЕ И ПАЛЕЊЕ

Вандализам и насилство ја одбележаа прославата на Меѓународниот ден на трудот во Париз, кадешто стотици демонстранти го кренаа својот глас против екон ...
7 / 7 НАПИСИ