Таг: Менхетен

МУЗЕЈ СО ЛИГАВ ЖЕЛАТИН Е ХИТ ЗА ДЕЦАТА И ВОЗРАСНИТЕ НА МЕНХЕТЕН

МУЗЕЈ СО ЛИГАВ ЖЕЛАТИН Е ХИТ ЗА ДЕЦАТА И ВОЗРАСНИТЕ НА МЕНХЕТЕН

Њујорк отвори музеј во кој гостите може да си играат со лигава маса во вид на желатин, што важи за една од најпопуларните играчки во последнава децени ...
МУЗЕЈ ЗА КГБ ОТВОРЕН НА МЕНХЕТН

МУЗЕЈ ЗА КГБ ОТВОРЕН НА МЕНХЕТН

Убиства среде ден. Немилосрдни агенти кројат заговори. Уреди за прислушување во секој град во Западна Европа. Три децении по падот на Советскиот сојуз ...
2 / 2 НАПИСИ