Таг: Мила Царовска

1 15 16 17163 / 163 НАПИСИ
ВО МАКЕДОНИЈА 445.000 ЛУЃЕ ЈАДАТ ЕДВАЈ ЕДНАШ ДНЕВНО

ВО МАКЕДОНИЈА 445.000 ЛУЃЕ ЈАДАТ ЕДВАЈ ЕДНАШ ДНЕВНО

Oколу 445.000 граѓани имат проблем да обезбедат храна и во просек имаат по еден оброк во денот. Во исто време, се фрла помеѓу 4.500 и 6.500 тони храна ...
ЛИЦАТА СО ПОСЕБНИ ПОТРЕБИ НЕМА ДА ГИ ГУБАТ ПРАВАТА НА 26 ГОДИНИ

ЛИЦАТА СО ПОСЕБНИ ПОТРЕБИ НЕМА ДА ГИ ГУБАТ ПРАВАТА НА 26 ГОДИНИ

Децата со посебни потреби по навршување на 26 години од животот нема да треба повторно да одат пред лекарски комисии за да им се потврди дијагнозата д ...
ЛИЦАТА СО ПОСЕБНИ ПОТРЕБИ УТРЕ ПОВТОРНО ЌЕ КАМПУВААТ СПРОТИ СОБРАНИЕ, БАРААТ ИЗЕДНАЧУВАЊЕ НА НИВНИТЕ ПРАВА

ЛИЦАТА СО ПОСЕБНИ ПОТРЕБИ УТРЕ ПОВТОРНО ЌЕ КАМПУВААТ СПРОТИ СОБРАНИЕ, БАРААТ ИЗЕДНАЧУВАЊЕ НА НИВНИТЕ ПРАВА

Граѓанската иницијатива „5 до 12“ и месецов од 20-ти до 22-ри ќе кампува во паркот Жена Борец спроти Собранието. Лицата со посебни потреби, нивните ро ...
1 15 16 17163 / 163 НАПИСИ