Таг: Миле Зечевиќ.

ДОАЃА ВРЕМЕ

ДОАЃА ВРЕМЕ

Нека ни е на здравје ручекот ...
ЗЕЧЕВИЌ БЕШЕ КАЈ ДАНЕЛА ОД КУЛТУРА, НЕ КАКО НАЈАВА ЗА ПОЛИТИЧКО КОАЛИЦИРАЊЕ СО СДСМ, РЕЧЕ МИНИСТЕРКАТА ПЕТРОВСКА

ЗЕЧЕВИЌ БЕШЕ КАЈ ДАНЕЛА ОД КУЛТУРА, НЕ КАКО НАЈАВА ЗА ПОЛИТИЧКО КОАЛИЦИРАЊЕ СО СДСМ, РЕЧЕ МИНИСТЕРКАТА ПЕТРОВСКА

Генералниот секретар на СДСМ Миле Зечевиќ беше на промоцијата на Данела Арсовска за претседател на партијата Нова Алтернатива од политичка култура, не ...
ГЕНЕРАЛНИОТ СЕКРЕТАР НА СДСМ МИЛЕ ЗЕЧЕВИЌ ВО ПРВИОТ РЕД НА ПРОМОЦИЈАТА НА ДАНЕЛА ЗА ЛИДЕРКА НА НОВА АЛТЕРНАТИВА

ГЕНЕРАЛНИОТ СЕКРЕТАР НА СДСМ МИЛЕ ЗЕЧЕВИЌ ВО ПРВИОТ РЕД НА ПРОМОЦИЈАТА НА ДАНЕЛА ЗА ЛИДЕРКА НА НОВА АЛТЕРНАТИВА

Генералниот секретар на СДСМ, Миле Зечевиќ, вечерва седеше во првиот ред на промоцијата на скопската градоначалничка Данела Арсовска за нова лидерка н ...
ПО ВМРО-ДПМНЕ И МИЛЕ ЗЕЧЕВИЌ-ВАРДАРСКИ НА ЧЕЛО НА ПРВАТА КОЊАНИЦА НА СДСМ ЗА ИЛИНДЕН ВО КРУШЕВО

ПО ВМРО-ДПМНЕ И МИЛЕ ЗЕЧЕВИЌ-ВАРДАРСКИ НА ЧЕЛО НА ПРВАТА КОЊАНИЦА НА СДСМ ЗА ИЛИНДЕН ВО КРУШЕВО

Коњаница на СДСМ предводена од генералниот секретар на партијата Миле Зечевиќ- Вардарски, беше дел од коњаничкиот марш во Крушево по повод Илинден. ...
БУЛДОЖЕР ЗА „ИНСИЕМЕ“

БУЛДОЖЕР ЗА „ИНСИЕМЕ“

Дали крадат во име на македонштината или во име на ЕУ интеграциите, исто ни се фаќа. ...
ПЕРО КОСТАДИНОВСКИ, СТЕФАН БОГОЕВ, БИСЕРА КОСТАДИНОВСКА И ФАТМИР БИТИЌИ ИЗБРАНИ ЗА ПОТПРЕТСЕДАТЕЛИ НА СДСМ, МИЛЕ ЗЕЧЕВИЌ НОВ ГЕНЕРАЛЕН СЕКРЕТАР

ПЕРО КОСТАДИНОВСКИ, СТЕФАН БОГОЕВ, БИСЕРА КОСТАДИНОВСКА И ФАТМИР БИТИЌИ ИЗБРАНИ ЗА ПОТПРЕТСЕДАТЕЛИ НА СДСМ, МИЛЕ ЗЕЧЕВИЌ НОВ ГЕНЕРАЛЕН СЕКРЕТАР

Градоначалникот на Валандово Перо Костадиновски, ексградоначалникот на Општина Карпош Стефан Богоев, пратеничката Бисера Костадиновска-Стојчевска се н ...
6 / 6 НАПИСИ