Таг: Министерство за финасии

СТИГНАА УШТЕ 9 ЕКО АВТОБУСИ, СЕ НАДЕВАМЕ МИНИСТЕРСТВОТО ЗА ФИНАНСИИ ЌЕ СЕ ПРЕМИСЛИ И ЌЕ СЕ ПУШТАТ ВО СООБРАЌАЈ, ВЕЛАТ ОД ЈСП „СКОПЈЕ“

СТИГНАА УШТЕ 9 ЕКО АВТОБУСИ, СЕ НАДЕВАМЕ МИНИСТЕРСТВОТО ЗА ФИНАНСИИ ЌЕ СЕ ПРЕМИСЛИ И ЌЕ СЕ ПУШТАТ ВО СООБРАЌАЈ, ВЕЛАТ ОД ЈСП „СКОПЈЕ“

Уште 9 еко автобуси стигнаа денеска од Загреб во Скопје. Со тоа на ЈСП„ Скопје“ досега од германскиот производител МАН му се испорачани 25 од вкупно 3 ...
СО ПРАГ ОД 1.000 ЕВРА ЗА ПРОГРЕСИВНА СТАПКА НА ПЕРСОНАЛЕЦОТ МАЛКУ ЛУЃЕ ЌЕ БИДАТ ПОГОДЕНИ, А СЕРИОЗНИ ПАРИ ЌЕ СОБЕРЕМЕ, РЕЧЕ ЗАЕВ

СО ПРАГ ОД 1.000 ЕВРА ЗА ПРОГРЕСИВНА СТАПКА НА ПЕРСОНАЛЕЦОТ МАЛКУ ЛУЃЕ ЌЕ БИДАТ ПОГОДЕНИ, А СЕРИОЗНИ ПАРИ ЌЕ СОБЕРЕМЕ, РЕЧЕ ЗАЕВ

Процентот на граѓани кој ќе биде зафатен со прогресивна стапка на персонален данок ако прагот е над 1.000 евра месечна плата е мал, но финансиските им ...
ПОЛИЦИЈАТА СЕ ПОВЛЕЧЕ, ДЕМОНСТРАНТКИ СО КАРМИН ОСТАВААТ ПОРАКИ НА ВРАТАТА НА МИНИСТЕРСТВО ЗА ФИНАНСИИ

ПОЛИЦИЈАТА СЕ ПОВЛЕЧЕ, ДЕМОНСТРАНТКИ СО КАРМИН ОСТАВААТ ПОРАКИ НА ВРАТАТА НА МИНИСТЕРСТВО ЗА ФИНАНСИИ

Демонстрантки во мини здолништа и на штикли се доближија до вратата на Министерството за финансии откако кордонот полицајци се повлече и дозволи прист ...
ЧАТАЛОТ ГО ПРОБИ КОРДОНОТ, ОБОЕНА ФАСАДАТА НА МИНИСТЕРСТВО ЗА ФИНАНСИИ

ЧАТАЛОТ ГО ПРОБИ КОРДОНОТ, ОБОЕНА ФАСАДАТА НА МИНИСТЕРСТВО ЗА ФИНАНСИИ

Чаталот ја погоди и барокната фасада на Министерството за финансии. Преку преминот зад Градски ѕид, во близина на кафулето „Корзо“, специјалната едини ...
4 / 4 НАПИСИ