Таг: Младен Крстевски

ДИРЕКТОРОТ НА ВЕЛЕШКИОТ ТЕАТАР ЈА ДОБИ НАГРАДАТА „ПЕТРЕ ПРЛИЧКО“ ОТИ САМО ТОЈ БИЛ ПРЕДЛОЖЕН

ДИРЕКТОРОТ НА ВЕЛЕШКИОТ ТЕАТАР ЈА ДОБИ НАГРАДАТА „ПЕТРЕ ПРЛИЧКО“ ОТИ САМО ТОЈ БИЛ ПРЕДЛОЖЕН

Добитник на актерската награда „Петре Прличко“ е велешкиот актер Младен Крстевски. Така едногласно одлучило жирито во состав: Слободанка Чичевска, Дра ...
ВО ВЕЛЕШКИОТ ЦЕНТАР ЗА КУЛТУРА ЌЕ НЕМА МАКЕДОНСКИ ФИЛМОВИ

ВО ВЕЛЕШКИОТ ЦЕНТАР ЗА КУЛТУРА ЌЕ НЕМА МАКЕДОНСКИ ФИЛМОВИ

Македонски и други филмови и натаму нема да има во Центарот за култура „Јордан Хаџи Константинов Џинот“. Новиот директор и актер Младен Крстевски, кој ...
В.Д. ДИРЕКТОРОТ НА ВЕЛЕШКИОТ ТЕАТАР АЛЕКСАНДАР ВЕЛЈАНОВСКИ РАЗРЕШЕН ПО САМО ЕДНА НЕДЕЛА, МЛАДЕН КРСТЕВСКИ НА НЕГОВО МЕСТО

В.Д. ДИРЕКТОРОТ НА ВЕЛЕШКИОТ ТЕАТАР АЛЕКСАНДАР ВЕЛЈАНОВСКИ РАЗРЕШЕН ПО САМО ЕДНА НЕДЕЛА, МЛАДЕН КРСТЕВСКИ НА НЕГОВО МЕСТО

Актерот Младен Крстевски е нов в.д. директор на Народниот театар во Велес „Јордан Хаџи Константинов - Џинот”. Пред една недела, со одлука на министеро ...
3 / 3 НАПИСИ