Таг: Молитва

ПАПАТА ФРАЊО ГИ ИСЛУША ПОРАКИТЕ НА ГРАЃАНИТЕ ОД РАНЛИВИ КАТЕГОРИИ КАЈ СПОМЕН ДОМОТ НА МАЈКА ТЕРЕЗА

ПАПАТА ФРАЊО ГИ ИСЛУША ПОРАКИТЕ НА ГРАЃАНИТЕ ОД РАНЛИВИ КАТЕГОРИИ КАЈ СПОМЕН ДОМОТ НА МАЈКА ТЕРЕЗА

Папата Фрањо се сретна со претставници на верските заедниици од Македонија и со група граѓани од ранливите категории пред  Спомен куќата на Мајка Тере ...
КЛИК ЗА МОЛИТВА СО ПАПАТА – ВАТИКАН ОБЈАВИ НОВА АПЛИКАЦИЈА

КЛИК ЗА МОЛИТВА СО ПАПАТА – ВАТИКАН ОБЈАВИ НОВА АПЛИКАЦИЈА

Папата Фрањо со таблет ја промовираше новата апликација, преку која верниците ќе можат да се молат со него во исто време. Папата ја презентираше на ...
ВО ЏАМИЈА ВО БЕРЛИН ЗАЕДНО СЕ МОЛАТ МАЖИ И ЖЕНИ, ХОМОСЕКСУАЛЦИ И ТРАНСРОДОВИ

ВО ЏАМИЈА ВО БЕРЛИН ЗАЕДНО СЕ МОЛАТ МАЖИ И ЖЕНИ, ХОМОСЕКСУАЛЦИ И ТРАНСРОДОВИ

Свети Јоханес во Берлин однадвор изгледа како обична протестантска црква од 19-иот век, со камбанерија од црвенa тула и обоени стаклени прозори. Но ко ...
ГО БАКНУВААТ ПРАГОТ НА КУЌАТА НА БЛАЖЕ КОНЕСКИ ВО НЕБРЕГОВО

ГО БАКНУВААТ ПРАГОТ НА КУЌАТА НА БЛАЖЕ КОНЕСКИ ВО НЕБРЕГОВО

Токму кога писателските и научните кругови ја слават 95-годишнината од раѓањето на Блаже Конески, и двете најголемите две спротиставени политички парт ...
„СПАСИ МЕ БОЖЕ ОД БОЛНИТЕ ЛУЃЕ“, ШАРЕНИТЕ РЕЦИТИРАА СТИХОВИ ОД КОНЕСКИ ПА ГО ОБОИЈА СОБРАНИЕТО

„СПАСИ МЕ БОЖЕ ОД БОЛНИТЕ ЛУЃЕ“, ШАРЕНИТЕ РЕЦИТИРАА СТИХОВИ ОД КОНЕСКИ ПА ГО ОБОИЈА СОБРАНИЕТО

Шарените револуционери пред Собрание ја рецитираа „Молитва“ од Блаже Конески. Демонстрантика од бината на микрофон ја рецитираше, а и многумина ...
5 / 5 НАПИСИ