Таг: Момин поток

1 2 3 10 / 22 НАПИСИ
НЕМА АБЕР ОД КЛУЧКАТА КАЈ МОМИН ПОТОК, ОД ГРАД СКОПЈЕ ВЕЛАТ ДЕКА ДОЦНИ ОТИ МВР НЕ ИМ ИЗДАВА СООДВЕТЕН РЕЖИМ НА СООБРАЌАЈ

НЕМА АБЕР ОД КЛУЧКАТА КАЈ МОМИН ПОТОК, ОД ГРАД СКОПЈЕ ВЕЛАТ ДЕКА ДОЦНИ ОТИ МВР НЕ ИМ ИЗДАВА СООДВЕТЕН РЕЖИМ НА СООБРАЌАЈ

Доцни изградбата на клучката кај Момин Поток во Скопје, а според темпото на градежните работи на терен, нема абер дека ќе биде готова наскоро. Динамик ...
ФИРМАТА „БАУЕР“, КОЈА ДАНЕЛА ЈА КАЗНИ ЗА ЗАГАДУВАЊЕ, ДОБИ ТЕНДЕР ОД ГРАДОТ ВРЕДЕН 7,7 МИЛИОНИ ЕВРА ЗА ИЗГРАДБА НА КЛУЧКА НА БУЛЕВАР СЛОВЕНИЈА

ФИРМАТА „БАУЕР“, КОЈА ДАНЕЛА ЈА КАЗНИ ЗА ЗАГАДУВАЊЕ, ДОБИ ТЕНДЕР ОД ГРАДОТ ВРЕДЕН 7,7 МИЛИОНИ ЕВРА ЗА ИЗГРАДБА НА КЛУЧКА НА БУЛЕВАР СЛОВЕНИЈА

Град Скопје склучи договор во вредност од 7,7 милиони евра со фирмата „Бауер“ за изградба на клучка на булеварот Словенија на вкрстувањето со Качаничк ...
ПО ДВЕ ГОДИНИ ГРАД СКОПЈЕ ГО ЗАВРШИ КРУЖНИОТ ТЕК КАЈ „ХУБО“, ОД КЛУЧКАТА КАЈ МОМИН ПОТОК НЕМА АБЕР

ПО ДВЕ ГОДИНИ ГРАД СКОПЈЕ ГО ЗАВРШИ КРУЖНИОТ ТЕК КАЈ „ХУБО“, ОД КЛУЧКАТА КАЈ МОМИН ПОТОК НЕМА АБЕР

По две години градежни работи, Град Скопје деновиве конечно ја заврши изградбата на кружниот тех кај „Хубо маркет“ на еден од влезовите во главниот гр ...
КИЛОМЕТАРСКИ КОЛОНИ КАЈ МОМИН ПОТОК, ГРАД СКОПЈЕ 2 ГОДИНИ ГО ПРАВИ КРУЖНИОТ ТЕК, ОД КЛУЧКАТА НЕМА АБЕР

КИЛОМЕТАРСКИ КОЛОНИ КАЈ МОМИН ПОТОК, ГРАД СКОПЈЕ 2 ГОДИНИ ГО ПРАВИ КРУЖНИОТ ТЕК, ОД КЛУЧКАТА НЕМА АБЕР

Две години Град Скопје го прави кружниот тек кај „Хубо маркет“ и уште не е готов. Клучката пак кај Момин поток нема абер, градежните работи се во поче ...
ГРАД СКОПЈЕ ГО ГРАДИ КРУЖНИОТ ТЕК КАЈ „ХУБО МАРКЕТ“ ГОДИНА И ПОЛ И УШТЕ НЕ Е ГОТОВ, НЕМА АБЕР НИТУ КЛУЧКАТА КАЈ МОМИН ПОТОК

ГРАД СКОПЈЕ ГО ГРАДИ КРУЖНИОТ ТЕК КАЈ „ХУБО МАРКЕТ“ ГОДИНА И ПОЛ И УШТЕ НЕ Е ГОТОВ, НЕМА АБЕР НИТУ КЛУЧКАТА КАЈ МОМИН ПОТОК

Уште не е готов кружниот тек кај „Хубо маркет“ кој Град Скопје почна да го гради во јули 2021, односно пред година и пол. На оваа прометна крстосница ...
ДИВОГРАДБАТА КАЈ МОМИН ПОТОК  ЌЕ СЕ УРИВА УТРЕ СО АСИСТЕНЦИЈА НА ПОЛИЦИЈА, ВЕЛАТ ОД ОПШТИНА КАРПОШ

ДИВОГРАДБАТА КАЈ МОМИН ПОТОК  ЌЕ СЕ УРИВА УТРЕ СО АСИСТЕНЦИЈА НА ПОЛИЦИЈА, ВЕЛАТ ОД ОПШТИНА КАРПОШ

Инспектори на Општина Карпош и Град Скопје вчера почнаа со активности за отстранување на дивоградбата кај Момин поток и расчистување на просторот од н ...
ДИВОГРАДБАТА КАЈ МОМИН ПОТОК НЕ ВЛЕГУВА ВО ТРАСАТА НА КЛУЧКАТА, ВО КООРДИНАЦИЈА СМЕ СО ОПШТИНА КАРПОШ ДА СЕ УРНЕ, ВЕЛАТ ОД ГРАД СКОПЈЕ

ДИВОГРАДБАТА КАЈ МОМИН ПОТОК НЕ ВЛЕГУВА ВО ТРАСАТА НА КЛУЧКАТА, ВО КООРДИНАЦИЈА СМЕ СО ОПШТИНА КАРПОШ ДА СЕ УРНЕ, ВЕЛАТ ОД ГРАД СКОПЈЕ

Дивоградбата која неколку месеци се гради кај Момин поток не се наоѓа на трасата на клучката која Град Скопје почна да ја гради минатата недела, но ка ...
ДИВОГРАДБА СЕ ГРАДИ КАЈ МОМИН ПОТОК, ОПШТИНА КАРПОШ НЕ МОЖЕ ДА ЈА УРНЕ ОТИ НЕ ГИ ПУШТААТ ДА ВЛЕЗАТ НА ГРАДИЛИШТЕТО

ДИВОГРАДБА СЕ ГРАДИ КАЈ МОМИН ПОТОК, ОПШТИНА КАРПОШ НЕ МОЖЕ ДА ЈА УРНЕ ОТИ НЕ ГИ ПУШТААТ ДА ВЛЕЗАТ НА ГРАДИЛИШТЕТО

Во близина на крстосницата кај Момин поток се гради дивоградба, а Општина Карпош иако знае не може да ја урне бидејќи не ги пуштаат да влезат во гради ...
КЛУЧКАТА КАЈ МОМИН ПОТОК ВО СКОПЈЕ ЌЕ СЕ ГРАДИ 2,5 ГОДИНИ, ЗА ЈАДРАНСКА МАГИСТРАЛА ДОПРВА ЌЕ СЕ ПРАВИ ПРОЕКТ ЗА БУЛЕВАР

КЛУЧКАТА КАЈ МОМИН ПОТОК ВО СКОПЈЕ ЌЕ СЕ ГРАДИ 2,5 ГОДИНИ, ЗА ЈАДРАНСКА МАГИСТРАЛА ДОПРВА ЌЕ СЕ ПРАВИ ПРОЕКТ ЗА БУЛЕВАР

Град Скопје денеска почна со градежни работи за изградба на клучката кај Момин Поток и кружен тек кај „Хубо маркет“. Како што најави градоначалникот П ...
УЛИЦАТА НИКОЛА КАРЕВ КАЈ КАСАРНА ИЛИНДЕН СТАНА БУЛЕВАР, СО КЛУЧКАТА КАЈ МОМИН ПОТОК ЌЕ СЕ РЕШИ ТЕСНОТО ГРЛО, РЕЧЕ ШИЛЕГОВ

УЛИЦАТА НИКОЛА КАРЕВ КАЈ КАСАРНА ИЛИНДЕН СТАНА БУЛЕВАР, СО КЛУЧКАТА КАЈ МОМИН ПОТОК ЌЕ СЕ РЕШИ ТЕСНОТО ГРЛО, РЕЧЕ ШИЛЕГОВ

Град Скопје заврши со проширувањето во булевар на улицата Никола Карев на потегот од крстосницата кај касарната Илинден до Момин поток. Булеварот сега ...
1 2 3 10 / 22 НАПИСИ